Spotted: Sarah Jessica Parker ή Carrie Bradshaw;

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την Sarah Jessica Parker καθώς αποχωρούσε από το σπίτι της στο West Village της Νέας Υόρκης, όμως η σκηνή έμοιαζε περισσότερο σαν να ήταν παρμένη από ένα επεισόδιο του Sex and the City με την Carrie να βρίσκεται καθοδόν για να συναντήσει τον Mr. Big.

Η αλήθεια είναι πως η Sarah Jessica Parker είναι μια από τις πιο καλοντυμένες  A-listers της Αμερικής, όμως η απαιτητική της καθημερινότητα, με τρία μικρά παιδιά, συνήθως είναι απαγορευτική για extravagant outfits και ψηλοτάκουνα που δεν προορίζονται για κάποια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί.

Αντί αυτών, boyfriend jeans, New Balance αθλητικά και tank tops σε συνδυασμό με ευφάνταστα αξεσουάρ μας υπενθυμίζουν πως η καθημερινή ζωή είναι λιγότερο glorious από αυτή στη μικρή οθόνη.

Και μετά, ορισμένες στιγμές σαν κι αυτή, έρχονται να διαψεύσουν τα ανωτέρω και να μας υπενθυμίσουν γιατί η 49χρονη ηθοποιός ανακηρύχθηκε σύμβολο του υπέρτατου στυλ απανταχού στον πλανήτη.

Φόρεμα με ιδιαίτερο κόψιμο και σκούρο ταρτάν σχέδιο, βαθύ γκρι σακάκι, κροκό τσάντα ώμου, μοβ δερμάτινα peep toe ankle boots και ένα υπέροχο κολιέ συνέθεσαν την αγαπημένη μας εμφάνιση που έχει πραγματοποιήσει η Sarah Jessica Parker τελευταία.

Viva la Sex and the City.

 

Διαβάστε ακόμη: Victoria Beckham: «Όταν οι άλλοι γελούσαν μαζί μου εγώ έχτιζα την καριέρα μου»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα