Spotted: Η Miranda Kerr πιο όμορφη από ποτέ

Δεν είναι μυστικό πως η Miranda Kerr έχει το χάρισμα -και τη φυσική ομορφιά- να φωτογραφίζεται πάντα αψεγάδιαστη, ακόμη και όταν πρόκειται για την καθημερινή της ζωή, όμως αυτή η φορά αποτέλεσε αποκορύφωμα όλων.

Οι paparazzi φωτογράφισαν τον πρώην άγγελο της Victoria’s Secret ενώ αποχωρούσε από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ένα απίστευτο total white σύνολο και κρατώντας στην αγκαλιά της το μικρό Flynn, γιο από τη σχέση της με τον Orlando Bloom.

Το δημοφιλές μοντέλο επέλεξε να φορέσει για την έξοδο του ένα λευκό midi φόρεμα που έφτανε μέχρι τα γόνατα, το οποίο συνδύασε με ασορτί σακάκι ριγμένο πάνω από τους ώμους και ένα ζευγάρι λευκές μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες.

Το total white είναι ένα από τα trend που έχουν παγιωθεί τις τελευταίες σεζόν, ενώ όλα δείχνουν πως ήρθε για να μείνει. Είτε πρόκειται για χειμώνα, είτε για καλοκαίρι το total λευκό σύνολο αποτελεί σταθερή αξία και ιδανική επιλογή για τις απογευματινές ώρες, ιδίως όταν πρόκειται για μια semi-formal περίσταση.

Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, η Miranda τόνισε τα χείλη της με ένα απαλό κόκκινο-πορτοκαλί κραγιόν, ρουζ στην ίδια χρωματική παλέτα.

Περιττό να σχολιάσουμε πόσο φυσική δείχνει η πόζα, και ενώ ο φακός τη συνέλαβε σε μια στιγμή της καθημερινότητας της, η ίδια μοιάζει σαν να ξεπήδησε από το catwalk κάποιου σχεδιαστή.

 

Διαβάστε ακόμη: H εταιρία Mulberry χαμηλώνει κατακόρυφα τις τιμές

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα