Spotted: Η Gisele Bündchen stylish στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε την καλλονή από τη Βραζιλία Gisele Bündchen, ενώ περπατούσε στο ανατολικό Manhattan, έχοντας μόλις προηγουμένως γευματίσει στο εστιατόριο Nello.

Το εντυπωσιακό μοντέλο φορούσε ένα casual αλλά stylish street look, όπου το βασικό στοιχείο ήταν για μια ακόμη φορά το αγαπημένο της ζευγάρι skinny jeans στην απόχρωση του γραφίτη.

Τα skinny jeans συνδύασε με ένα λευκό κοντομάνικο t-shirt με ασπρόμαυρη στάμπα, ένα μαύρο δερμάτινο jacket, flat μαύρα δερμάτινα μποτάκια με χρυσές αγκράφες, και ένα ζευγάρι κλασικά RayBan wayfarer γυαλιά ηλίου.

Ωστόσο, το σύνολο της απογείωσε η εύστοχη επιλογή της τσάντας: μια λεοπάρ ponyskin τσάντα ώμου με δερμάτινες λεπτομέρειες έκλεβε την παράσταση, ενώ έδινε στο σύνολο ακόμη περισσότερο χαρακτήρα.

Tip: Ακολουθήστε το παράδειγμα της Gisele και φορέστε το animal print επιλεκτικά, ενώ θυμηθείτε πως ο συνδυασμός με το μαύρο θα σας βγάλει πάντα ασπροπρόσωπες, καθώς για να επιτύχετε το statement look, φροντίστε να κρατήσετε το υπόλοιπο σύνολο σε πιο ήπιους τόνους.

 

Διαβάστε ακόμη: Μπορείτε πλέον να ακολουθήσετε τον Nicolas Ghesquière στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα