Σπυράκι; Εξαφανίστε το χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν από το φαρμακείο

Όλες έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή αντιμέτωπες με ένα ενοχλητικό σπυράκι  που εμφανίστηκε την πιο ακατάλληλη στιγμή.

Το νούμερο ένα tip, που το λέμε και το ξαναλέμε είναι φυσικά ένα: ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΟΥΜΕ!

Πέρα από τα μικρόβια που μπορεί να μεταφέρουμε με τα χέρια μας στο υπόλοιπο πρόσωπο και να αυξήσουμε το μέγεθος της φλεγμονής, μπορεί επίσης ασκώντας παραπάνω ή λάθος πίεση να τραυματίσουμε το δέρμα γύρω από το σπυράκι, αφήνοντας κάποια ουλή, στην προσπάθεια μας να το σπάσουμε. Άρα, ξέρουμε:  τα χέρια μακριά από τα σπυράκια.

woman hands face σπυράκι

Κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορες μεθόδους για να εξαφανίσουμε τον αντιαισθητικό και απρόσκλητο επισκέπτη, που περιλαμβάνουν πέρα από τις ειδικές κρέμες που κυκλοφορούν στο εμπόριο, και «σπιτικές» λύσεις όπως  συνταγές με μέλι, χρήση ασπιρίνης, οδοντόκρεμας και άλλα.

ρινικό αποσυμφορητικό σπυράκι
Αυτό όμως δεν είχαμε δοκιμάσει είναι να χρησιμοποιήσουμε το  ρινικό αποσυμφορητικό σπρέι για να καταπολεμήσουμε το σπυράκι που μόλις βγήκε. Το σπρέι, που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη φλεγμονή της μύτης σας, κάνει το ίδιο για ένα σπυράκι. Το μυστικό βρίσκεται στην οξυμεταζολίνη που περιέχει, η οποία συσφίγγει τα αιμοφόρα αγγεία κάτω από το δέρμα και μειώνει την ερυθρότητα του. Μπορούμε λοιπόν, χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν από το φαρμακείο, να μειώσουμε την ερυθρότητα στην περιοχή, ψεκάζοντας μια μικρή ποσότητα ρινικού αποσυμφορητικού στο ψεγάδι.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα