SOS Beauty Guide: Τα βήματα που θα εξαφανίσουν το hangover από το πρόσωπό σας

Μόλις ανοίξατε τα μάτια σας από το χθεσινοβραδινό πάρτι και νιώθετε πως έχετε ένα από τα χειρότερα hangover της ζωής σας; Αρχικά να σας πούμε πως δεν είστε οι μόνοι και όχι, δεν χρειάζεστε να σας πιάνει πανικός, δεν θα νιώθετε τόσο χάλια και για τις υπόλοιπες 364 μέρες του 2019.

Τα βήματα που θα εξαφανίσουν το hangover

Αρχικά σηκωθείτε –σιγά-σιγά- από το κρεβάτι και πηγαίνετε να πιείτε νερό. Πάρα πολύ νερό. Το νερό είναι ο καλύτερος σας φίλος. Έπειτα, φάτε κάτι, ακόμα κι αν νιώθετε πως το στομάχι σας είναι «κόμπος». Ένας καφές ή ένα τσάι σίγουρα θα σας βοηθήσει επίσης.

Αφού λοιπόν νιώσετε καλύτερα, θα έρθει η στιγμή να κάνετε κάτι ώστε να δείχνετε οκ αύριο στο γραφείο. Το καλύτερο είναι να κάνετε ένα ζεστό bubble bath με άλατα, όπως τα Magic Potions Card της Sephora Collection και να μείνετε μέσα μέχρι να χαλαρώσετε και να αναζωογονηθείτε – ή και να ξεπλύνετε την ντροπή σας, αναλόγως με το πόσο ήπιατε χθες και το τι κάνατε.35g

Ενώ είστε μέσα στην μπανιέρα, εφαρμόστε στο πρόσωπό σας και μία μάσκα αναζωογόνησης, όπως η Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask της Estee Lauder, η οποία θα αναζωογονήσει και ενυδατώσει την επιδερμίδα σας.

Advanced Night Repair Concentrated Recovery Powerfoil Mask, Estee Lauder

Καθώς είναι η πρώτη μέρα του χρόνου και είναι –thank god- αργία, μπορείτε να χαλαρώσετε μέχρι το βράδυ, βλέποντας σειρές ή διαβάζοντας ένα βιβλίο. Και φυσικά μην ξεχνάτε – το νερό είναι ο καλύτερός σας φίλος, ειδικά σήμερα.

Τέλος, πριν ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας, απλώστε στο πρόσωπό σας την DrinkUp™ Intensive Overnight Mask to Quench Skin’s Thirst των Origins, την οποία θα αφήσετε να δράσει μέχρι το πρωί. drinkup-intensive-overnight-mask-to-quench-skins-thirst-100mlVoila! Κανείς δεν θα καταλάβει αύριο στη δουλειά πόσο ξενυχτίσατε/ήπιατε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα