ΣΟΜΦ: Η ελληνική εταιρεία ρούχων λανσάρει ακόμα μια ιδιαίτερη συλλογή

H εταιρεία ΣΟΜΦ γεννήθηκε από δύο νέες γυναίκες με ιδιαίτερα καινοτόμο βλέμμα. Πρόκειται για την Mariaflora και την Olivia, οι οποίες έχουν καλλιτεχνικό υπόβαθρο και -απ΄ότι φαίνεται- δημιουργικό χαρακτήρα. Έτσι αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να δημιουργήσουν ένα brand το οποίο θα διαφέρει από τα υπόλοιπα, καθώς έχει μοναδικό χαρακτήρα και δεν υπακούει σε τάσεις και διαθέτει τη δική του μοναδική αισθητική.

Κάπως έτσι γεννήθηκε η ΣΟΜΦ και το 2010 είδαμε την πρώτη συλλογή της η οποία αποτελούταν από χειμερινά κομμάτια. Αυτή τη φορά, η γνωστή πλέον εταιρεία μας παρουσιάζει μια σειρά ρούχων που θυμίζει κάτι από τα κλασικά κομμάτια του label και προορίζεται για την ερχόμενη σεζόν.

Έτσι η γυναίκα-ΣΟΜΦ για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014 νοσταλγεί τα 1990s και τα ρούχα της είναι διακοσμημένα με tribal prints, επαναλαμβανόμενα μοτίβα  και μυστικιστικά στοιχεία.

Ξεχωρίσαμε τις φούστες αλλά και τα θηλυκά deux piéces που είναι εμπνευσμένα από τα pin-up girls και είναι όλα ιδανικά για το ελληνικό καλοκαίρι.

Το lookbook της συλλογής φωτογραφήθηκε από τον Πάνο Νταβιο, στον φακό του οποίου πόζαρε η Γεωργίνα Δεληνάνου ενώ το styling επιμελήθηκαν ο Μάρκος Ανδριώτης σε συνεργασία με την Έλενα Ψάλτη. 

Τα ρούχα της εταιρείας για την ερχόμενη σεζόν θα είναι διαθέσιμα από τα μέσα του Μαρτίου σε επιλεγμένα καταστήματα.

Περισσότερες πληροφορίες για το brand μπορείτε να βρείτε στο www.somf.gr.

Διαβάστε επίσης: Οι Άθλιοι: Σε Α’ τηλεοπτική προβολή αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα