Solange: Η αδερφή της Beyonce είναι ΕΞΑΛΛΗ επειδή της πείραξαν τα μαλλιά

Splash News / Ideal Image[/caption] «Don’t touch my hair» είπε η Solange, αλλά όχι, δεν είναι ακριβώς αυτό που νομίζετε. Η αδερφή της Beyonce τα έβαλε με το περιοδικό Evening Standard επειδή δημοσίευσαν φωτογραφίες, στις οποίες είχαν κάνει έντονο photoshop στα μαλλιά της. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή: η Solange συμφώνησε να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του περιοδικού, το shooting έγινε και λίγο καιρό μετά κυκλοφόρησε το τεύχος.

Όλα δείχνουν οκ θα μας πείτε, αλλά το πρόβλημα είναι πως τα μαλλιά της τραγουδίστριας δεν ήταν έτσι στην πραγματικότητα. Οι φωτογραφίες της έχουν επεξεργαστεί και το περιοδικό αφαίρεσε ένα τμήμα από το χτένισμα της. Την πραγματική φωτογραφία ανάρτησε η ίδια η Solange, γράφοντας στη λεζάντα «dtmh Evening Standard», μία συντομογραφία δηλαδή του Don’t touch my hair.
dtmh @eveningstandardmagazine Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solange (@saintrecords) στις
Το περιοδικό αποφάσισε να εξαφανίσει το πλεγμένο από τα μαλλιά της στεφάνι, το οποίο όμως ήταν πολύ σημαντικό για την ίδια, αφού αντιπροσωπεύει τον αστερισμό του Ωρίωνα.

“Owning my body is really important to me.” – Solange talks to us about art, music and motherhood… #ESmagazine x #Solange (Link in bio) Photographers: @elliott.jerome + @dritch Stylist: @mindy_le_brock Hairstylist: @jogoeswest + @vernonfrancois

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evening Standard Magazine (@eveningstandardmagazine) στις

Μετά την δημόσια «κατακραυγή» πάντως, το περιοδικό έκανε ένα post στο instagram με τις αρχικές εικόνες, με λεζάντα το quote της Solange από τη συνέντευξη «Το να μου ανήκει το σώμα μου είναι πολύ σημαντικό για εμένα». Πάντως, αν μας ρωτάτε, μάλλον δεν έπιασαν το νόημα της συνέντευξης. Ακολουθήστε το InStyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα