ΣΟΚ: H Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να χωρίσουν 

Δεν υπάρχει αγάπη τελικά. Σε μια φαινομενικά ήσυχη περίοδο -όσον αφορά στους χωρισμούς- ήρθε πριν απο μερικά λεπτά αυτή η είδηση να μας ταράξει. Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι που παντρεύτηκε σε μια κλειστή τελετή τον Αύγουστο του 2015, ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο με ένα εκτενές δελτίο τύπου που δημοσίευσε στο lifestyle site US Weekly.

«Σε μια προσπάθεια να αποτρέψουμε περαιτέρω εικασίες και σχόλια αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε τον χωρισμό μας. Η απόφαση ήταν κοινή και την πήραμε με πολλή αγάπη στο τέλος του περασμένου χρόνου. Είμαστε δύο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους ως ζευγάρι αλλά ανυπομονούν να συνεχίζουν την ζωή τους με μια  ευλογημένη φιλία. Κανονικά αυτή τη διαδικασία θα την κρατούσαμε τελείως ιδιωτική αλλά με δεδομένο ότι η κουτσομπολίστικη βιομηχανία δεν μπορεί να αντισταθεί στον πειρασμό να εικάζει και να εφεύρει φήμες, αποφασίσαμε να πούμε την αλήθεια κατευθείαν. Οτιδήποτε άλλο δημοσιευτεί σε σχέση με εμάς και δεν προέρχεται κατευθείαν απο εμάς είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας κάποιου άλλου. Πάνω απ’ όλα θέλουμε να διατηρήσουμε τον απέραντο σεβασμό και αγάπη που έχουμε ο ένας για τον άλλον».

Όπως έγινε γνωστό, η ηθοποιός γιόρτασε τα γενέθλιά της -έκλεινε τα 49- την περασμένη Κυριακή μαζί με φίλους αλλά  χωρίς τον Justin.

H Aniston και ο πρώην -πλέον- σύζυγός της ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Μάιο του 2011 και ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους τον Αύγουστο του 2012. Η τελευταία φορά που τους απαθανάτισε ο φακός μαζί ήταν τον Δεκέμβριο του 2017 στις διακοπές που πήγαν με φίλους τους στο Μεξικό.

Μπορούμε τώρα να ελπίζουμε σε μια επανασύνδεση της Jennifer Aniston με τον Brad Pitt;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα