ΣΟΚ: Γέννησε η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian, Kylie Jenner;

Όλοι μείναμε έκπληκτοι με την είδηση της εγκυμοσύνης της Kylie Jenner τον περασμένο Σεπτέμβρη. Με την ίδια να τηρεί σιγή ιχθύος όλους αυτούς τους μήνες, οι φήμες άρχισαν να οργιάζουν και να πλάθονται διάφορα σενάρια. Η 20χρονη ετεροθαλής αδερφή της Kim Kardashian, φαίνεται πως ξέρει καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας και πώς να διατηρεί το όνομά της στην επικαιρότητα- οικογενειακό το ταλέντο.

Αυτήν τη φορά οι fans είναι πεπεισμένοι πως έχει ήδη γεννήσει και δεν παύουν να δημοσιοποιούν τις εικασίες στους στα social media. Δεδομένου ότι η Kylie ήταν ήδη στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της το Σεπτέμβρη, θεωρούν πως η πιο διάσημη οικογένεια απέκτησε και νέο μέλος. Αφορμή στάθηκε και η χριστουγεννιάτικη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η μεγαλύτερη αδερφή της, η 38χρονη Kourtney. Η Kylie απουσιάζει από αυτήν, ενώ συνήθως στις promo φωτογραφήσεις του reality τους είναι παρόντες όλοι. Φυσικά οι φανατικοί της σειράς τείνουν να υπεραναλύουν το κάθε τι και πιάστηκαν ακόμη και από το γεγονός ότι οι φωτογραφιζόμενοι δεν κοιτούν απευθείας στο φακό. Τόσο η Kourtney όσο και η Kris, αλλά και τα παιδιά της οικογένειας, κοιτούν στο πλάι και τα πληκτρολόγια του twitter πήραν φωτιά. Είναι πεπεισμένοι ότι δεν είναι τυχαία στραμμένο το βλέμμα τους, αλλά ότι κοιτούν την Kylie με το νεογέννητο μωρό της.

Αν και διατηρεί λίγους μόνο μήνες σχέση με τον Travis Scott, φαίνεται να αποφάσισε πως η μητρότητα σε τόσο νεαρή ηλικία είναι αυτό που επιθυμεί πραγματικά. Μένει να δούμε αν όντως έχει γεννήσει ή αν όλα είναι σενάρια της φαντασίας των Kardashian junkies.

από την Καλυψώ Κανελλοπούλου

Ακολουθήστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα