Σοφία Βόσσου: Η αλήθεια για τα δημοσιεύματα με τη νευρική ανορεξία και η επέμβαση στο στομάχι της
NDP

Η Σοφία Βόσσου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (30/4) στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη να την υποδέχεται στο πλατό.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή καλλιτέχνις μίλησε για όσα έχουν γραφτεί το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την εικόνα και το βάρος της. Πολλά είναι τα δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο για νευρική ανορεξία.

Τι αποκάλυψε όμως η ίδια;

«Αδύνατη είμαι από επιλογή μου, πασχίζω τόσα χρόνια. Δεν έχω αναστατωθεί, γελάω πλέον… Όταν κανείς γράφει κάτι τέτοιο, βλέπεις τη δραστηριότητα του άλλου. Ο άλλος έχει τρεις φορές την εβδομάδα live, μαθήματα… Ποιος άρρωστος; Το ότι πέρασα μια γαστρεντερίτιδα και ακόμη δεν μου έχει περάσει, δεν σημαίνει ότι είμαι ανορεξική.

Θέλω να είμαι 54 κιλά. Το θέλω αυτό! Το προσέχω σαν τα μάτια μου και με το που δω 55 κόβω κάτι και επανέρχομαι. Δεν πάσχιζα να χάσω τα κιλά, να τα συντηρήσω ήθελα. Δεν μου άρεσε το σώμα μου όπως ήταν. Δεν το ευχαριστιόμουν. Δεν μπορούσα να βάλω τα ρούχα που ήθελα, ζήλευα!  Δεν ήμουν υπερβολικά παχιά αλλά ήμουν τόσο όσο δεν μου άφηνε περιθώρια να ντυθώ. Τώρα είμαι ελαφριά. Περπατάω εύκολα, ανεβαίνω σκάλες… έχει αλλάξει όλη μου η ζωή. Μου πήρε χρόνια να τα χάσω γιατί τα έπαιρνα και τα ξανάχανα.

Το 1994 είχα διαμερισματοποίηση στομάχου. Είχα ένα πρόβλημα το στομάχι μου δεν ήταν στη σωστή θέση και δεν χόρταινα. Έκανα δίαιτες… Τότε ήταν οι μονοφαγίες και δεν χόρταινα με τίποτα. Έπρεπε να κάνω δίαιτα για να συντηρηθώ στα 85 κιλά!», αποκάλυψε.

Δείτε το video στο Peoplegreece.com

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα