Sofia Vergara: Μοιράζεται τα μυστικά της καλλίγραμμης σιλουέτας της

 

Η πασίγνωστη ηθοποιός του «Modern Family», Sofia Vergara, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε μεγάλο περιοδικό στο οποίο και κοσμεί το εξώφυλλο, μίλησε για το κεφάλαιο αυτοπεποίθηση ενώ μοιράστηκε τα μυστικά της για μία καλλίγραμμη σιλουέτα. Η 42χρονη είπε αρχικά για το κορμί της το οποίο το τελευταίο διάστημα γυμνάζει εντατικά: «Ήμουν πάντα πολύ ευχαριστημένη με ό, τι έχω. Μπορεί –όπως κάθε γυναίκα- να παραπονιόμουν για περιττά κιλά ή οτιδήποτε, αλλά ένιωθα αυτοπεποίθηση για τις καμπύλες μου. Μετά έφτασα τα 40 και άρχισα να βλέπω μία χαλαρότητα στο κορμί μου… Τότε κατάλαβα πως ήρθε η ώρα να κάνω κάτι».

Όσο για την διατροφή της; Η ίδια αποκάλυψε τα μυστικά της λέγοντας: «Δεν μπορείτε να παραγγέλνετε συνεχώς φαγητά με πλούσια λιπαρά. Όταν βγαίνετε έξω με τις φίλες σας πάρτε σούσι ή μια ωραία σαλάτα. Όταν εγώ κάνω διατροφικά ατοπήματα την επόμενη μέρα γυμνάζομαι λίγο παραπάνω. Το σύνθημα της προπόνησής μου είναι απλό “No pain, no cake!”».

Η σέξι ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στα λάθη του παρελθόντος που έκανε σχετικά με το κορμί της, λέγοντας: «Το κορμί μου τώρα είναι καλύτερο από ό,τι στο παρελθόν, απλά εύχομαι να μπορούσα να είχα ακολουθήσει και τότε το σημερινό μου πρόγραμμα. Η ανιψιά μου που είναι 21 ετών, αγαπάει την γυμναστική και πολλές φορές της λέω, «Συνέχισε να γυμνάζεσαι έτσι ώστε όταν φτάσεις στην ηλικία μου να μην αναστατωθείς».

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα