Σοφία Παυλίδου: Νέος σύντροφος για την ηθοποιό μετά από 18 χρόνια;

Μετά από δώδεκα χρόνια γάμου και την απόκτηση δίδυμων παιδιών, ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο, ενώ πρόσφατες φήμες θέλουν την ηθοποιό να έχει βρει νέο έρωτα. Όπως σας έχουμε αναφέρει, δημοσίευμα της Real News υποστηρίζει πως η Σοφία βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός νεαρού συγγραφέα, του Δημήτρη, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο Degaminiotis.

«Καταρχάς, δεν νιώθεις ελεύθερη ξαφνικά μετά από 18 χρόνια που είσαι με έναν άνθρωπο προσπαθώντας να διαχειριστείς το συναισθηματικό σου κομμάτι και έχοντας αποκτήσει παιδιά μαζί του. Δεν βγαίνει αυτός ο άνθρωπος έτσι απλά από τη ζωή μου και στην ηλικία μάλιστα που τον γνώρισα εγώ… Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν νοιάζομαι για 3 άτομα πια, αλλά για 2», λέει, στο περιοδικό You και την Τζώρτζια Συρίχα, η ηθοποιός, όταν την ρωτούν πως νιώθει μετά το διαζύγιο.
Στην ερώτηση για το πώς θα αντιδράσει αν δει τον πρώην σύζυγό της με νέα σύντροφο, η Σοφία απαντά κάνοντας αποκαλύψεις για το τι συμβαίνει τώρα στα προσωπικά τους: «δεν έχουμε σκεφτεί να προχωρήσουμε τη ζωή μας, δεν έχουμε μετά από 18 χρόνια ξεκολλήσει μεταξύ μας για να μας μπουν τέτοιες σκέψεις και ιδέες. Είναι νωπό ακόμα». Όταν της αναφέρουν ότι κατά καιρούς δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι έχουν βρει νέους συντρόφους επισημαίνει πως με αυτά που γράφονται «γελάμε και εγώ και ο Χρήστος και τα παιδιά μας και οι κοντινοί μας άνθρωποι», ενώ δηλώνει ξεκάθαρα ότι προς το παρόν προτιμά να είναι μόνη, καθώς «όταν βγαίνεις από μία σχέση 18 χρόνων δεν θέλεις καμία νέα σχέση, είναι νωρίς ακόμα… Για άλλες γυναίκες πιθανόν να είναι εύκολο, για μένα όχι». Peoplegreece.com]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα