So cute! Η Beyoncé μοιράστηκε τις πιο όμορφες οικογενειακές φωτογραφίες που έχουμε δει τελευταία

Είναι βέβαιο! Η Beyoncé έχει την πιο όμορφη οικογένεια απ΄όλες στην showbiz και φυσικά, δεν φοβάται καθόλου να το δείξει σε όλον τον κόσμο.

Την Κυριακή, η 34χρονη σταρ, έβγαλε κάμποσες φωτογραφίες τις οποίες  στη συνέχεια και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Beyonce, homepage image, 600*600

Στα στιγμιότυπα που βλέπετε μέσα στο άρθρο, απεικονίζεται η τραγουδίστρια, ο σύζυγός της ράπερ, Jay Z, καθώς και η 4χρονη κόρη τους Blue Ivy, να περνούν ανέμελες οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους.

Όλο το άλμπουμ έχει τραβηχτεί με μπόλικη δόση στιλ όποτε υποθέτουμε ότι η star έβαλε για τα καλά το χεράκι της, ώστε να προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την οικογένειά της που τα τελευταία χρόνια τα δημοσιεύματα έχουν «πυροβολήσει» αρκετά. Δεν είναι και λίγο κάθε εβδομάδα να λένε όλοι ότι χωρίζεις. Όπως, και να ΄χει η Beyoncé απάντησε για ακόμη μία φορά τέλεια. Τι λέτε;

Beyonce, homepage image, 600*600

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα