Sneak Peek! Μια κρυφή ματιά στην πρόβα του φορέματος της Δούκισσας για τον μεγάλο τελικό του DWTS5

Η Δούκισσα Νομικού μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά looks καθ’ όλη τη διάρκεια του Dancing With The Stars. Φυσικά σήμερα, τη βραδιά του μεγάλου τελικού όπου θα αναμετρηθούν οι Μορφούλα Ντώνα και η Ειρήνη Παπαδοπούλου, περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τις διαγωνιζόμενες αλλά φυσικά και τη λαμπερή Δούκισσα. Τι θα  φορέσει άραγε;

Με αυτή τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Celia Kritharioti έβαλε φωτιά στην φαντασία μας αφού τράβηξε την πλάτη της Δούκισσας ενώ έκανε την τελευταία πρόβα του φορέματός της για τον τελικό. Δεν μπορούμε να διακρίνουμε πολλά παρά μόνο μια ράντα του φορέματος που μοιάζει κεντημένο με παγιέτες. Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Celia έγραψε «Last fitting: @dutchesss_, the Greek angel for the final#dwts! #celiakritharioti #hautecouture #embroidery» και από το hashtag #embroidery καταλαβαίνουμε πως όντως θα είναι μια κεντημένη δημιουργία.

Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία να δούμε την αναμέτρηση της Μορφούλας και της Ειρήνης και να δούμε πόσο λαμπερό –γιατί θα είναι σίγουρα- το σύνολο της Δούκισσας!

Δείτε ακόμα:

Δούκισσα Νομικού: Γιατί δεν θα χορέψει στο DWTS5 και τι λέει για τις χαμηλές πτήσεις στις θεαματικότητές του

Δούκισσα Νομικού: Λίγο πριν τον τελικό του DWTS5, θυμόμαστε τις εμφανίσεις της

DWTS #5: Όλα τα beauty looks της Δούκισσας Νομικού

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα