Σκούρα φρύδια με ξανθά μαλλιά; Γιατί να πείτε «ναι» στην τάση το φετινό καλοκαίρι
Getty Images

Ο καιρός γίνεται ολοένα και πιο ζεστός, τα σορτάκια βγήκαν από το συρτάρι και πλέον μπορούμε να πούμε πως το καλοκαίρι είναι εδώ. Συνήθως αυτή την εποχή, οι περισσότερες γυναίκες επιλέγουν να ανοίξουν την απόχρωση των μαλλιών τους και πολύ καλά κάνουν, ΑΛΛΑ για κάποιο λόγο αποφασίζουν να ανοίξουν και το χρώμα των φρυδιών τους. Αν και σε ορισμένες περιπτώσεις το αποτέλεσμα δείχνει όντως φυσικό και είναι κολακευτικό, στην πλειοψηφία των γυναικών απλά δείχνει weird. Επιπλέον, η αντίθεση μεταξύ μαλλιών και φρυδιών είναι εντυπωσιακή, edgy και αυτό που προστάζουν οι τάσεις. Δεν μας πιστεύετε; Δείτε πόσο cool δείχνει αυτή η «διχρωμία» στις παρακάτω celebrities και θα ξανασκεφτείτε να ανοίξετε την απόχρωση των φρυδιών σας. Μη σας πούμε πως θα θέλετε να τα σκουρύνετε κιόλας.

Gwen Stefani

Getty Images
Getty Images

Από τις πρώτες που τόλμησαν αυτόν τον συνδυασμό και το έκαναν το signature χαρακτηριστικό της εμφάνισης τους. We love it!

Diane Kruger

Getty Images
Getty Images

Ξανθά μαλλιά + έντονα φρύδια + κόκκινο κραγιόν = ό,τι καλύτερο υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο!

Cara Delevingne

Getty Images
Getty Images

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Miss Brows, αφού ήταν αυτή που «άνοιξε» τον δρόμο για τα έντονα, σκούρα φρύδια.

Amber Heard

Getty Images
Getty Images

Αν τα μαλλιά σας ανοίγουν φυσικά προς τις άκρες, σαν της ηθοποιού, επιλέξτε να βάψετε τα φρύδια σας μια απόχρωση πιο σκούρα από αυτή στις ρίζες σας για ένα διακριτικό αποτέλεσμα.

Michelle Williams

Getty Images
Getty Images

Είτε έχει κοντά a la garcon μαλλιά είτε καρέ, η ηθοποιός δείχνει πάντα κομψή, αλλά ο συγκεκριμένος συνδυασμός πλατινέ ξανθού χρώματος με έντονα φρύδια είναι ο αγαπημένος μας, αφού την κάνει λίγο πιο edgy.

Miley Cyrus

Getty Images
Getty Images

Ποιος είπε πως τα κοντά μαλλιά σε συνδυασμό με σκούρα φρύδια δεν είναι θηλυκά; Ιδού η απόδειξη πως μπορούν να δείξουν πολύ πολύ όμορφα!

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Αν το δέρμα σας είναι σταρένιο, σαν της τραγουδίστριας, και θέλετε να κάνετε τα μαλλιά σας τόσο ανοιχτά, τα πιο σκούρα φρύδια θα κάνουν το look σας να δείχνει πιο φυσικό και ακόμα πιο stylish.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα