Σκέφτεστε να αλλάξετε τα μαλλιά σας; Αυτά τα tips θα σας βοηθήσουν να μην το μετανιώσετε

Αν σας έχει πιάσει και εσάς όρεξη να αλλάξετε τα μαλλιά σας, αρχικά να σας πούμε το εξής: αφήστε κάτω το ψαλίδι. Όποιο κούρεμα έχει γίνει στις 3 η ώρα το πρωί, συνήθως καταλήγει σε αποτυχία και εσείς την επόμενη μέρα θα κυκλοφορείτε με μαντήλι στο κεφάλι.

haircut, audrey hepburn, kourema, gifΑφού βγάλαμε αυτό από τη μέση, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας τρεις πολύ σημαντικές και βοηθητικές συμβουλές, δια στόματος της Marissa Marino, celebrity hairstylist, η οποία μεταξύ άλλων επιμελείται και τα μαλλιά της Selena Gomez.

Θέλετε να κάνετε ένα νέο κούρεμα;

«Καλό θα ήταν να σκέφτεσαι την αλλαγή που θέλεις να κάνεις στα μαλλιά σου για τουλάχιστον ένα μήνα. Εάν συνεχίζεις ακόμη να θέλεις να αλλάξεις κούρεμα, τότε είσαι έτοιμη να δεις τον εαυτό σου με κάτι διαφορετικό και οι πιθανότητες να αγαπήσεις το νέο σου hairlook είναι πάρα πολλές», εξηγεί η Marino.

Θέλετε να αλλάξετε απόχρωση στα μαλλιά σας;

«Βεβαιώσου ότι η απόχρωση που έχεις επιλέξει στα μαλλιά σου κολακεύει τον τόνο της δικής σου επιδερμίδας και δεν δείχνει τέλεια μόνο στη φωτογραφία που είδες στο Instagram, στο περιοδικό ή πάνω στην καλύτερή σου φίλη». Ίσως η πιο σοφή συμβουλή ever.

Θέλετε να αλλάξετε δραματικά το hair look σας;

«Βρες διάφορες φωτογραφίες με looks που σου αρέσουν και συμβουλεύσου έναν επαγγελματία κομμωτή για το τι μπορεί να σου πηγαίνει πραγματικά και τι όχι. Μπορεί να είναι κάποια αλλαγή που χρειάζεται να γίνει σταδιακά και όχι στο πρώτο ραντεβού. Και μην ξεχνάς να είσαι υπομονετική και να εμπιστεύεσαι τον hairstylist σου». Αυτό κρατήστε το στο νου σας, ειδικά εσείς οι μελαχρινές που πιστεύετε πως μέσα σε λίγες ώρες μπορείτε να αποκτήσετε πλατινέ ξανθά μαλλιά.

Good Luck!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα