Νέα

Σίσσυ Χρηστίδου: Πόσα κιλά της έμειναν από την τρίτη “άτυχη” εγκυμοσύνη της;

Μάλιστα αποκάλυψε πόσα κιλά είναι τώρα. 

InStyle.gr

sissy christidouΕίναι από τις Ελληνίδες που έχει επικριθεί έντονα για τις “φωτοσοπαρισμένες” φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media. Αλλά είναι κι απ’ αυτές τις Ελληνίδες που δεν έχει πρόβλημα να δείξουν και την πραγματική τους εικόνα και να μιλήσουν καθαρά όταν το αισθάνονται. Η Σίσσυ Χρηστίδου, που πρόσφατα δημιούργησε το δικό της κανάλι στο youtube στο οποίο μοιράζεται τις σκέψεις της, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μιλάει για το βάρος της και την απόφαση της να ξεκινήσει πάλι δίαιτα.

Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία έχει δοκιμάσει πολλές δίαιτες στο παρελθόν, είπε μάλιστα χαρακτηριστικά:«Είχα ξαναγυρίσει στα φυσιολογικά μου κιλά μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι που ξαναπήρα κιλά σε μια εγκυμοσύνη που έληξε άδοξα. Αυτό είναι πολύ μεγάλο ψυχολογικό βάρος πάνω μου, οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Αυτή η τρίτη μου εγκυμοσύνη που δεν ολοκληρώθηκε μου άφησε είκοσι κιλά. Αυτά τα είκοσι κιλά μας οδηγούν στο σήμερα και στα κιλά αυτά που είναι δεκαπέντε αυτή τη στιγμή και μας οδηγούν στη δίαιτα».

Μάλιστα θέλοντας να κάνει χιούμορ με τους followers της στο Instagram μοιράστηκε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται περικυκλωμένη από junk food, όπως chips, μπισκότα, γαριδάκια και πολλά ακόμη ανθυγιεινά snacks.

InStyle.gr