Σειρές αδυνατίσματος by bioten: Το σώμα που ονειρεύεσαι είναι εφικτό
Instagram: @jessmclements

To γνωρίζεις, το αγαπάς. Το bioten είναι για σένα το go-to brand όταν αναζητάς τα προϊόντα προσωπικής περιποίησης που θα καλύψουν ιδανικά την κάθε σου ανάγκη.

Με το καλοκαίρι να μας κλείνει το μάτι και λίγο πριν τις πρώτες βόλτες στην παραλία, το bioten φροντίζει πάλι για σένα, εστιάζοντας στις συγκεκριμένες ανάγκες ομορφιάς του γυναικείου σώματος αυτήν την εποχή, και προτείνει αυτό που χρειάζεσαι για να απογειώσεις την αυτοπεποίθησή σου, τις δύο μοναδικές αδυνατιστικές σειρές bioten bodyshape και bioten cellufight. Τα προϊόντα και των δύο σειρών είναι συνδυασμός της δύναμης της φύσης με την τεχνολογία και τα αποτελέσματα από τη χρήση τους θα σε συναρπάσουν.

H απώλεια πόντων, η καταπολέμηση της «όψης του φλοιού πορτοκαλιού» και η αύξηση της σφριγηλότητας της επιδερμίδας σου τώρα είναι πιο εύκολα από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται να σκεφτείς είναι το είδος του προϊόντος που προτιμάς: αν σου αρέσει να «νιώθεις τη δράση» και να αισθάνεσαι πραγματικά την κυτταρίτιδα να μειώνεται, τότε η σειρά cellufight είναι ιδανική για σένα καθώς περιλαμβάνει δροσερούς ή θερμούς και ισχυρούς συνδυασμούς φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που δροσίζουν ή ζεσταίνουν τα σημεία εφαρμογής. Αν είσαι πιο παραδοσιακή, αναζήτησε τα μοναδικά προϊόντα της σειράς bodyshape. Εξίσου ισχυρά, χάρη στα μοναδικά συστατικά τους, θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι όντως εφικτό να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι!

Cellufight

  • Cellufight Κρέμα Μασάζ Κατά της Κυτταρίτιδας: έως και 2% απώλεια πόντων στην περιφέρεια των μηρών.
  • Cellufight Cryo Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: μείωση κυτταρίτιδας σε κοιλιά και γλουτούς.
  • Cellufight Αποσυμφωρητικό Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: για σφριγηλούς γοφούς και γλουτούς με ταυτόχρονη μείωση πόντων.

Bodyshape

  • Bodyshape Gel/Κρέμα Ολικής Αναδόμησης: Ολική αναδιαμόρφωση της επιδερμίδας σε ένα μόλις μήνα.
  • Bodyshape Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας: Καταπολέμηση της κατακράτησης υγρών στους ιστούς και, κατά συνέπεια, μείωση της κυτταρίτιδας.
  • Bodyshape Gel Κατά της Κυτταρίτιδας: Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος και καταπολέμηση την «όψη φλοιού πορτοκαλιού».
  • Bodyshape Slim-No-Gym Anticellulite: Αναδιαμόρφωση και απόλυτη τόνωση του σώματός σου, σε πολύ λίγο χρόνο και καθόλου προσπάθεια.
  • Bodyshape Bioactive Caffeine Anticellulite Gel: Λεία και σφριγηλή επιδερμίδα, εύκολα και αποτελεσματικά.

Όλα τα μέλη των σειρών cellufight και bodyshape, πέρα από τις ξεχωριστές ιδιότητες που έχει το καθένα, χαρίζουν μείωση πόντων σε όλο το σώμα καθώς εστιάζουν στις προβληματικές περιοχές ενώ τα αποτελέσματα της δράσης τους είναι άμεσα και μακράς διάρκειας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα