Συντετριμμένη η showbiz από τον θάνατο του Anthony Bourdain

Σοκαρισμένη είναι η σόουμπιζ μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Anthony Bourdain. Ο διάσημος σεφ, που σε λίγες μέρες θα έκλεινε τα 62 του χρόνια, ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους, όχι μόνο αυτών που τον ήξεραν, αλλά και εκείνων που τον παρακολουθούσαν στην τηλεόραση.

«Με εξαιρετική θλίψη μπορούμε να επιβεβαιώσουμε το θάνατο του φίλου και συναδέλφου μας, Anthony Bourdain. Η αγάπη του για τη μεγάλη περιπέτεια της ζωής, για τους νέους φίλους, το καλό φαγητό και ποτό και οι αξιοθαύμαστες ιστορίες του κόσμου που μας αφηγήθηκε τον έκαναν έναν μοναδικό παραμυθά, τα ταλέντα του οποίου δεν μας έπαψαν να μας εκπλήσσουν και θα μας λείψουν πάρα πολύ. Η σκέψη και οι προσευχές μας είναι με την κόρη του και την οικογένειά του αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή» ανέφερε το CNN σε δήλωσή του την Παρασκευή το πρωί.

Συντετριμμένος δεν θα μπορούσε να μην είναι και ο φίλος του Eric Ripert, ο οποίος και ανακάλυψε το άψυχο κορμί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. «Ο Anthony ήταν ο καλύτερός μου φίλος. Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος, τόσο γενναιόδωρος, ενώ αποτελούσε έμπνευση για όλους. Ένας μοναδικός άνθρωπος της εποχής μας, που κατάφερνε όσο λίγοι να δεθεί με τους γύρω του σε όλο τον κόσμο. Πήγαμε σε μερικά απίστευτα ταξίδια. Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να αναπαυθεί εν ειρήνη. Η αγάπη και οι προσευχές μου είναι με την οικογένεια, τους φίλους , τους αγαπημένους και όλους όσοι τον ήξεραν», έγραψε ο ίδιος στο facebook.

Η σύντροφός του, Ιταλίδα ηθοποιός Asia Argento έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στο twitter: «Ο Anthony έδωσε όλο τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το υπέροχο, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε τόσους πολλούς και η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι εντελώς συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα σας ζητούσα να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή και τη δική μου».

Πολλοί ήταν και οι διάσημοι που έσπευσαν να αποχαιρετήσουν τον Anthony μέσα από τα social media.

Gordon Ramsay: Σοκαρισμένος και στενοχωρημένος από την απώλεια του Anthony Bourdain. Έφερε τον κόσμο στα σπίτια μας και ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους να εξερευνήσουν κουλτούρες και πόλεις μέσα από το φαγητό. Μην ξεχνάτε πως η γραμμή υποστήριξης είναι μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά.

Chrissy Teigen: Anthony. Ένα από τα είδωλά μου. Γεμάτος πάθος. Σε ευχαριστώ που έκανες το φαγητό τόσο ενδιαφέρον. Και που υποστήριζες πάντα το σωστό. Γιατί, γιατί, γιατί. Ελπίζω να βρήκες ειρήνη τώρα.

Busy Phillips: Είμαι αληθινά συντετριμμένη με τον Bourdain. Δεν έχω λόγια. Αν χρειάζεστε βοήθεια, ζητήστε την. Καλέστε την National Suicide Prevention Lifeline.

Mandy Moore: Είναι πραγματικά τραγικό. Σε ευχαριστούμε που άνοιξες τα μάτια μας σε άλλες γωνιές του κόσμου. Στέλνω κουράγιο και αγάπη στην οικογένειά του.

Mia Farrow: Απαίσια νέα. Τι όμορφος, υπέροχος άνθρωπος. RIP Anthony Bourdain.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα