Συμβαίνει Τώρα: Η Νάντια Μπουλέ επέστρεψε στο ξανθό

Η όμορφη και ταλαντούχα Νάντια  έχοντας  εντυπωθεί στο μυαλό μας ως ξανθιά  μας εξέπληξε όταν πριν ένα μήνα σκούρυνε το χρώμα των μαλλιών της. Η αλλαγή έγινε για τις ανάγκες του μιούζικαλ Rocky Horror Show στο οποίο πρωταγωνιστεί ώστε να ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του ρόλου που υποδύεται.

 

Σε αποκλειστική επικοινωνία που είχαμε τότε μαζί της μας εκμυστηρεύτηκε ότι αν και στην αρχή της πήρε λίγο χρόνο να το συνηθίσει τελικά είδε την αλλαγή ευνοϊκά ενώ εισέπραξε θετικά σχόλια και από το περιβάλλον της . Επίσης , όταν την είχαμε ρωτήσει αν σκόπευε να υιοθετήσει το καστανό η ίδια είχε πει ως δεν ήταν σίγουρη αν θα ξανάνοιγε τα μαλλιά της σύντομα. Παρ ’όλα αυτά, φαίνεται πως η γλυκιά πρωταγωνίστρια προτιμά  το εντυπωσιακό ξανθό αν κρίνουμε από την επιστροφή στο χρώμα της ένα μήνα μετά την αλλαγή της.

nantia boule

Κατά τη γνώμη μας το ανοιχτό καστανό της ταίριαζε πολύ αλλά μας αρέσει σίγουρα ως ξανθιά αφού το εντυπωσιακό ξανθό  τονίζει την sexy και δυναμική της πλευρά. Εσείς πως προτιμάτε τη Νάντια: Ξανθιά ή καστανή;

Δείτε ακόμα: 

e skinny jeans plan: Ξαναμπείτε στο στενό παντελόνι σας μέσα σε 7 ημέρες

Doutzen Kroes: Τι κάνει όταν βαριέται να γυμναστεί;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα