Συγκλονισμένη η Lady Gaga από την αυτοκτονία του 32χρονου «Zombie Boy»

Νεκρός στο διαμέρισμά του στο Μόντρεαλ στον Καναδά βρέθηκε ο Rick Genest ή αλλιώς το «Zombie Boy» που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο videoclip της Lady Gaga «Born This Way» το 2011.

Η πασίγνωστη τραγουδίστρια εξέφρασε τη θλίψη της για την αυτοκτονία του 32χρονου μοντέλου ενώ έκανε και έκκληση για αύξηση της ευαισθητοποίησης γύρω από θέματα ψυχικής υγείας. «Η αυτοκτονία του φίλου Rick Genest, Zombie Boy με έχει διαλύσει. Πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να αλλάξουμε την κουλτούρα μας και να φέρουμε την ψυχική υγεία στο προσκήνιο. Πρέπει να σβήσουμε το στίγμα ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό. Αν υποφέρεις, κάλεσε έναν φίλο ή συγγενή σου σήμερα. Πρέπει να σώσουμε ο ένας τον άλλο.»

Η εμμονή με τα τατουάζ και το πρόβλημα υγείας

O «Zombie Boy» εμφανίστηκε σε αρκετές καμπάνιες για πολύ γνωστά brands και σε περιοδικά όπως το GQ. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες και σειρές με πιο πρόσφατο το Silent Witness. Στα 15 του είχε ανακαλύψει ότι είχε όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί του είπαν ότι θα μπορούσε να πεθάνει ή να παραμορφωθεί. «Υποθέτω ότι αυτό με έκανε να έχω εμμονές με το νοσηρό και το μακάβριο» είχε δηλώσει στη Mirror το 2016 ενώ αναφορικά με τα τατουάζ του είχε πει «Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου άρχισα να κατανοώ ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην εκπληρώσω τα όνειρά μου για τατουάζ και αλλαγές στο σώμα μου». Κατέχει το ρεκόρ Guinness για τα 176 τατουάζ με έντομα και ένα ακόμα ρεκόρ γκίνες για τα περισσότερα τατουάζ με κόκαλα. Το διάσημο μοντέλο από τον Καναδά, που θα γιόρταζε τα 33α γενέθλιά του στις 7 Αυγούστου, έκανε το πρώτο του τατουάζ στα 16 του χρόνια. Μέχρι τα 19 του είχε καλύψει όλο του το σώμα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα