Συγκινημένοι οι συνεργάτες της Μενεγάκη εύχονται: «Ελένη και Μάκη να σας ζήσει η κορούλα σας»

Το βράδυ της Κυριακής, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έγιναν γονείς. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αν κρίνει κανείς και από τα πλάνα της αντίδρασης του επιχειρηματία κατά τη διάρκεια του τοκετού της συζύγου του.

Η εκπομπή, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 13.00 με επικεφαλής τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος είπε: «Μία ηλιόλουστη εβδομάδα ξεκινά για εμάς, μία υπέροχη ημέρα, μία ημέρα αγάπης. Η Ελένη και ο Μάκης κρατούν από χθες το βράδυ το δώρο που ήρθε στη ζωή τους και τους έχει κάνει τρισευτυχισμένους. Μπορεί η λέξη αυτή όμως να μην περιγράφει ακριβώς όσα είπε η Ελένη σήμερα το πρωί… Να τους ζήσει. Με πήρε τηλέφωνο στις 6 το πρωί η Ελένη. Δεν αποχωρίζεται τη μικρούλα ούτε λεπτό. Τους έχει πάρει την καρδιά και το μυαλό. Νομίζω ότι ο Μάκης ζει μόνο γι’ αυτό. Είναι στον έβδομο ουρανό. Να σας πούμε βέβαια ότι μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε για τα χρώματα, δεν ξέραμε τι χρώμα να βάλουμε το “Να σας ζήσει”».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία εξομολογήθηκε: «Κατ’ αρχάς είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που όλα πήγαν πολύ καλά, γιατί καλώς ή κακώς γινόταν χαμός από τηλεφωνήματα. Να της ευχηθούμε να είναι υγιής και να είναι ευτυχισμένη όπως σήμερα. Να πω ότι έχω πάρει ήδη δώρα που θα πρέπει να πετάξω γιατί νόμιζα ότι είναι αγόρι», και ο Θοδωρής Κουτσογιανόπουλος πρόσθεσε: «Αυτά που μπορεί κανείς να πει, είναι ελάχιστα μπροστά στην ευτυχία αυτών των ανθρώπων που γίνονται γονείς. Να σας ζήσει το κοριτσάκι».

Μάλιστα, όλοι οι συνεργάτες ετοίμασαν στην παρουσιάστρια ένα τρυφερό βίντεο αφιέρωμα με τίτλο «Ελένη και Μάκη να σας ζήσει!» με όλες τις φετινές χαρακτηριστικές της στιγμές τόσο από την εκπομπή, όσο και προσωπικές με τον άνδρα της ζωής της.

Λίγο πριν μπουν στην υπόλοιπη θεματολογία της εκπομπής, η Δέσποινα Μοιραράκη έκανε «έφοδο» στο πλατώ και ευχήθηκε με τη σειρά της στην παρουσιάστρια για το ευτυχές γεγονός.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Το love story τους απο την ημέρα που γνωρίστηκαν μέχρι τη στιγμή που έγιναν γονείς

Οι πρώτες δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη μετά τον τοκετό: «Οι καρδιές μας είναι πλημμυρισμένες από ευτυχία»

Ελένη Μενεγάκη: Στέλνει μήνυμα μέσω των συνεργατών της για την επικείμενη γέννα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα