Σία Κοσιώνη – Κώστας Μπακογιάννης: Η τρυφερή φωτογραφία του γιου τους

Μεγάλο comeback απόψε για τη Σία Κοσιώνη, η οποία επιστρέφει στη θέση της παρουσίασης του δελτίου ειδήσεων, 40 ημέρες μετά τον ερχομό του μωρού της. Η δημοσιογράφος και anchorwoman του ΣΚΑΪ μετά την απαραίτητη απουσία της πρόκειται να εμφανιστεί και πάλι στο πόστο της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Στις αρχές Οκτωβρίου η έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη και έκτοτε είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο γιο της. Όλο το προηγούμενο διάστημα τη θέση της κάλυψε άψογα η Εύα Αντωνοπούλου και σήμερα η Σία Κοσιώνη αναλαμβάνει και πάλι τα ηνία.
Για την επάνοδό της αυτή φαίνεται πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη, γεγονός που έδειξε και στα social media της. Συγκεκριμένα, ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μία γλυκιά φωτογραφία του γιου της με ένα τηλεκοντρόλ και ένα τρυφερό μήνυμα.
«Μου είπε ότι θα με παρακολουθεί. Και θα είναι σίγουρα ο πιο αυστηρός κριτής μου. Έχει άλλωστε μεγάλη προϋπηρεσία! Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από την πιο γλυκιά περιπέτεια της ζωής μου. Καλή νέα μας αρχή!», έγραψε η δημοσιογράφος. Δείτε την ανάρτησή που πραγματοποίησε.
Peoplegreece.com
 ]]>

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email
Tags:
lurpak

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα