Σία Κοσιώνη: Η άλλη πλευρά της δημοσιογράφου

«Δε θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου», είχε πει πριν από λίγους μήνες στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη η Σία Κοσιώνη. Οι ειδικοί λένε πως για να είναι μία γυναίκα ολοκληρωμένη θα πρέπει να μπορεί να συνδυάζει μητρότητα και δουλειά. Διαφορετικά δημιουργούνται κενά που κάνουν κακό στη ψυχολογία της. Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη είναι μία επιτυχημένη δημοσιογράφος που φαίνεται πως πιστεύει το ίδιο και η μητρότητα είναι ένα ιερό πράγμα που υπηρετεί με το ίδιο πάθος που υπηρετεί και τη δουλειά της. Βέβαια, στο τρίπτυχο, σύζυγος, δουλειά, παιδί, το αγγελούδι της είναι προτεραιότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορεί να είναι εξίσου καλή σε όλους τους ρόλους. Όπως και κάθε γυναίκα εξάλλου.

Κάτι που μας κάνει επίσης θετική εντύπωση, είναι πως η κυρία Κοσιώνη έχει μία όμορφη απλότητα παρά την αυστηρή της εικόνα. Είναι γήινη, ξέρει τι θέλει και πάνω από όλα γνωρίζει πως η ευτυχία είναι στα απλά πράγματα. Μια βόλτα στο Instargram της και θα σας πείσει.

#newyearseve #newborn #love #foreverandever

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Έβαλα κι εγώ το Μαρτη μου! Καλό μήνα! #March #spring

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Μέχρι σήμερα ποτέ δεν σκέφτηκα αν μπορώ ή δεν μπορώ κάτι επειδή είμαι γυναίκα. Σκέφτηκα, όμως, πολλές φορές αν πρέπει ή δεν πρέπει κάτι, αν αντέχω ή δεν αντέχω κάτι, μήπως πουν ή δεν πουν κάτι, μήπως, αν, και πάλι μήπως… επειδή είμαι γυναίκα. Για όλα αυτά τα “μπορώ” που σκοντάφτουν στα “αν” και τα “μήπως”, για αυτά αξίζει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Και να θυμόμαστε ότι στο τέλος οι νίκες μας είναι διπλές. Χρόνια μας πολλά! (Photo credits: Manolis Papadakis) #womensday #womens

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Το μεγαλύτερο δώρο που μπορείς να πάρεις είναι ένα δώρο που θα κάνεις. Γιατί τα δώρα δίνουν χαρά. Πόσο μάλλον όταν δίνουν ζωή. Είναι ασύλληπτη η δύναμη της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς. Σήμερα, Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, η μέρα είναι αφιερωμένη στους εθελοντές αιμοδότες που προσφέρουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους για να σώσουν ανθρώπινες ζωές. Είναι συγκινητικό να ξέρεις ότι μπορείς να βοηθήσεις πραγματικά, κάνοντας δώρο λίγο από το αίμα σου. Και είναι ιδιαίτερα συγκινητικό όταν βλέπεις αυτό να το κάνουν οργανωμένα εταιρείες, όπως ο ΟΤΕ που τρέχει προγράμματα εθελοντικής αιμοδοσίας πάνω από 40 χρόνια! Κάθε χρόνο όλοι οι εργαζόμενοί του γίνονται μια ομάδα και προσφέρουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής. Μπορεί να γίνει παντού! Γίνε και εσύ εθελοντής αιμοδότης. Μάθε περισσότερες πληροφορίες στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (www.ekea.gr) #oloimiaomada #aimodosia #ote

A post shared by Sia Kossioni (@siakossioni) on

Πάντα μας άρεσε η κομψή δημοσιογράφος αλλά από τότε που έγινε μητέρα ακόμα πιο πολύ. Μία δήλωσή της που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε (από την ίδια συνέντευξη στην κυρία Γραμμέλη είναι εξής: «Καλές μητέρες είναι οι ευτυχισμένες μητέρες! Θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου, όμως μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να καλυμμένη και επαγγελματικά. Δε θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα από τον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που μου δίνει η δημοσιογραφία.»

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα