Νέα

Σία Κοσιώνη: «Δε θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου»

Όσα είπε στη νέα της συνέντευξη. 

InStyle.gr

sia kosioni, homepage image

«Δε θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου», είναι ένα από τα highlights της νέας συνέντευξης που παραχώρησε η Σία Κοσιώνη στο Πρώτο Θέμα και την Αφροδίτη Γραμμέλη.

NDP

NDP

Οι ειδικοί λένε πως για να είναι μία γυναίκα ολοκληρωμένη θα πρέπει να μπορεί να συνδυάζει μητρότητα και δουλειά. Διαφορετικά δημιουργούνται κενά που κάνουν κακό στη ψυχολογία της. Η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη είναι μία επιτυχημένη δημοσιγράφος που φαίνεται πως πιστεύει το ίδιο και η μητρότητα είναι ένα ιερό πράγμα που υπηρετεί με το ίδιο πάθος που υπηρετεί και τη δουλειά της. Βέβαια, στο τρίπτυχο, σύζυγος, δουλειά, παιδί, το αγγελούδι της είναι προτεραιότητα. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δε μπορεί να είναι εξίσου καλή σε όλους τους ρόλους. Όπως και κάθε γυναίκα εξάλλου.

sia kosioni

Facebook

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής της, σχετικά με τη μητρότητα και την καριέρα.

Η μητρότητα άλλαξε τον τρόπο που αντιμετωπίζετε την καριέρα σας;

Η μητρότητα σε κάνει να αλλάζεις προτεραιότητες. Θέλω να αφιερώνω περισσότερο χρόνο στο παιδί μου παρά σε άλλα πράγματα που κάποτε τα θεωρούσα πολύ σημαντικά. Η μητρότητα με έκανε να νιώθω ακόμη πιο ευαίσθητη γι’ αυτό που κάνω επειδή έγιναν πιο ευαίσθητες οι κεραίες μου σε κάποια θέματα που ίσως δε με συγκινούσαν τόσο κάποτε.

Θα αφήνατε ποτέ την καριέρα σας για το παιδί σας;

Καλές μητέρες είναι οι ευτυχισμένες μητέρες! Θα έκανα τα πάντα για το παιδί μου, όμως μια γυναίκα για να έχει ολοκληρωμένη προσωπικότητα πρέπει να καλυμμένη και επαγγελματικά. Δε θα ήμουν καλύτερη μητέρα αν άφηνα τη δουλειά μου και στερούσα από τον εαυτό μου τη δύναμη και την έμπνευση που μου δίνει η δημοσιογραφία.

Χρόνος για τη Σία υπάρχει;

Θεωρώ πως ο, τι κάνω για τον εαυτό μου το κάνω. Η δουλειά μου με κάνει ευτυχισμένη, το παιδί μου με κάνει ευτυχισμένη, έχω την υγεία μου, είμαι καλά. Ο, τι κάνω είναι επιλογή μου, οπότε δεν νιώθω ότι πιέζομαι ή πρέπει να απολογηθώ πουθενά.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

InStyle.gr