Shoe crime: Εμείς δεν αντέχουμε να τα βλέπουμε αλλά η Κατερίνα Καινούργιου επιμένει να τα φοράει

Δεν είναι η πρώτη φοράα που θα μιλήσουμε για ένα στιλιστικό λάθος της Κατερίνας Καινούργιου. Αν και είναι μία πολύ όμορφη και εντυπωσιακή παρουσία, φαίνεται πως η ίδια δε θέλει να το καταλάβει και έτσι επιμένει πολύ συχνά να υπερβάλλει και με την υπερπροσπάθεια που κάνει, τελικά να καταστρέφει την εμφάνισή της. Έντονο μακιγιάζ, ξανθές, στιλιζαρισμένες μπούκλες, υπερβολικά σέξι ρούχα και παπούτσια, δεν ξέρουμε γιατί, αλλά η Κατερίνα κάποιες φορές κάνει ό,τι μπορεί για να πάρει κακό βαθμό για τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Αυτό λοιπόν συμβαίνει και όταν επιλέγει να φορέσει ένα στιλ παπουτσιού που εμείς δε θέλουμε πλέον να βλέπουμε. Αν και είναι πολύ ψηλή, με καλοσχηματισμένα, μακριά πόδια, συνήθως προτιμάει, αντί να επιλέξει ένα λεπτεπίλεπτο ζευγάρι, κομψά παπούτσια, ψηλοτάκουνα με φιάπα. Γιατί; Κανείς δεν ξέρει. Αυτά τα χοντροκομμένα παπούτσια πλέον δεν αρέσουν σχεδόν σε κανέναν και σίγουρα δεν κολακεύουν το πόδι, ιδιαίτερα όταν συνδυάζονται με πολύ αποκαλυπτικά ρούχα.


Μπότες με φιάπα, πέδιλα με φιάπα, γόβες με φιάπα, όλα χοντροκομμένα και καθόλου chic, σίγουρα δεν της ταιριάζουν και σίγουρα μας αρέσει πολύ περισσότερο όταν επιλέγει κάτι πιο διακριτικό και κομψό γιατί αν μη τι άλλο, θεωρούμε ότι την κολακεύει πολύ περισσότερο και κάνει την εμφάνισή της πολύ πιο classy.

Θα καταλαβαίναμε ίσως την επιμονή της, αν χρειαζόταν κάποια «βοήθεια» για να φαίνεται πιο ψηλή, όμως είναι βέβαιο πως η Κατερίνα έχει τις αναλογίες και το ύψος που χρειάζεται για να είναι εντυπωσιακή χωρίς αυτά τα παπούτσια. Ελπίζουμε να ακούσει τη συμβουλή μας και να τα αποφύγει λίγο παραπάνω μέσα στο 2018.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα