Shock! H Alanis Morisette δεν είναι πια μελαχρινή

Αν είστε πολύ ικρές για να έχετε ακούσει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το άλμπουμ Jagged Little Pill της Alanis Morisette 1.000.000 φορές τότε μπείτε στο itunes ΤΩΡΑ. Αν είστε την ηλικία μας θα θυμάστε το πως σιγοτραγουδούσατε isn’t it ironic ενώ κρυφά ευχόσασταν να έχετε τα μακριά, καστανά, πλούσια μαλλιά της Alanis.

E, ξεχάστε μακριά, καστανά, πλούσια μαλλιά της Alanis. Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια αποφάσισε να ανανεώσει το Look της και με μια φωτογραφία στο Instagram μας έδειξε πως ήθελε να δει πως είναι να είσαι ξανθιά. Ανέβασε λοιπόν αυτή την φωτογραφία σημειώνοντας μάλιστα πως όντως, οι ξαθιές έχουν διαφορετική μεταχείριση.

ALANIS MORISETTE BLONDE

Όπως βλέπετε, όχια πλά τα έβαψε ΠΟΛΥ ξανθά αλλά τα έκψε και σε ένα μακρύ καρέ. Εμείς σοκαριστήκαμε και ανακαλύψαμε πως οι γνώμες διύστανται όσον αφορά τα μαλλιά της. Υπάρχουν εκείνοι που υοστηρίζουν πως χρειαζόταν μια αλλαγή χρόνια τώρα και εκείνοι που δεν ήθελαν να την δούν ξανθιά. Ούτε με καρέ. Εμείς ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από το σοκ αν και αυτό που μας εδιαφέρει είναι η μουσική της. Μπορεί να ξυρίσει το κεφαλι της, εμείς και πάλι θα την ακούμε.

Δείτε ακόμα:

I feel blue: Συνδυάσαμε τα ωραιότερα blue jeans με ασορτί μακιγιάζ

Color Crush: Αγαπάμε το χακί σε ρούχα και αξεσουάρ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα