Η Shannen Doherty νίκησε τον καρκίνο και δείχνει πιο όμορφη από ποτέ
Splash News / Ideal Image

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, η Shannen Doherty θα είναι για πάντα στην καρδιά μας η Brenda Walsh από τη σειρά Beverly Hills 90210. Μπορεί από τότε που υποδυόταν το ρόλο που την έκανε διάσημη να έχουν περάσει πολλά χρόνια, η ίδια όμως απέδειξε πως διαθέτει τον ίδιο, ή και μεγαλύτερο, δυναμισμό από την Brenda.

brenda walsh, 90210, shannen doherty, homepage imageΑναφερόμαστε φυσικά στην περιπέτεια της ηθοποιού με τον καρκίνο, η οποία ξεκίνησε το 2015. Μετά από μαστεκτομή, ραδιοθεραπεία και χημειοθεραπεία, πριν από μερικούς μήνες η Shannen ανακοίνωσε πως επιτέλους νίκησε την ασθένεια.

Η 46χρονη μάλιστα πλέον θυμίζει περισσότερο τον παλιό, καλό της εαυτό,  με τα μαλλιά της –τα οποία είχε χάσει στο διάστημα των θεραπειών- να έχουν ξεκινήσει να μακραίνουν ξανά.

When you get your haircut by @anhcotran. Can’t stop running my fingers thru it!! He got rid of the mullet I was sporting. #hairguru

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ShannenDoherty (@theshando) στις

Αναρτώντας την παραπάνω φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Shannen έδειξε και το πρώτο της κούρεμα από όταν ξεκίνησαν πάλι να μακραίνουν τα όμορφα, μαύρα μαλλιά της, τα οποία τώρα έχουν φτάσει στο ύψος του αυχένα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα