To Sex and the City επιστρέφει στην τηλεόραση;

Είναι μια από τις σειρές που αγάπησε το κοινό και παρακολούθησε φανατικά από το πρώτο επεισόδιο, μέχρι το τελευταίο. Το Sex and the City, σημείωσε πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης σε όποια χώρα και αν προβλήθηκε, ενώ οι δύο ταινίες που ήρθαν για να συνεχίσουν την ιστορία των τεσσάρων γυναικών σημείωσαν τεράστια εισπρακτική επιτυχία.

Εδώ και λίγο καιρό υπάρχει έντονη φημολογία γύρω από μια τρίτη ταινία που αφορά στη ζωή των Carrie, Miranda, Charlotte και Samantha την οποία τροφοδοτούν συνεχώς οι συντελεστές αλλά και οι πρωταγωνίστριες, με δηλώσεις τους αλλά και με posts στα social media. Μήπως όμως τελικά κάναμε όλοι λάθος;

Πριν από μερικές μέρες ο δημιουργός του Sex and the City, Michael Patrick King έδωσε συνέντευξη στο κανάλι Ε! και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τα αγαπημένα κορίτσια του κοινού. Η απάντησή του δεν ήταν αυτή που περιμέναμε, καθώς δε μίλησε για τρίτη ταινία άλλα άφησε να εννοηθεί ότι η σειρά ενδέχεται να επιστρέψει στη μικρή οθόνη. Πιο συγκεκριμένα είπε «το γεγονός ότι αυτή η ιστορία είναι μετά από τόσα χρόνια ζωντανή και πως ο κόσμος αναρωτιέται τι απέγιναν οι τέσσερις ηρωίδες είναι αξιοθαύμαστο. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις… Μπορεί να επιστρέψουν».

Τι καλύτερο λοιπόν από μια τρίτη ταινία Sex and the City; Μα τα νέα επεισόδια στην τηλεόραση φυσικά.

Διαβάστε ακόμα:

Αποκλειστικό: Η Έλενα Παπαβασιλείου μοιράζεται μαζί μας τα fashion και beauty μυστικά της

Shopping guide: Το λεοπάρ είναι και πάλι τάση

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα