Serena Williams: Η φίλη της Meghan Markle ήταν από τους πρώτους celebrities που γνώρισε τον γιο της
instagram @serenawilliams

Στις 5 Μαΐου, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί και οι δύο γονείς είναι πιο χαρούμενοι από ποτέ περνώντας χρόνο μαζί του στο Frogmore Cottage.O δούκας και η δούκισσα του Sussex μας σύστησαν τον νεογέννητο γιο τους και μας γνωστοποίησαν το όνομα του, Archie Harrison Mountbadden-Windsor, στην πρώτη του συνάντηση με τη βασίλισσα. Μετά την οικογένεια, σειρά για να γνωρίσουν τον νεογέννητο διάδοχο πήραν οι φίλοι του ζευγαριού με πρώτη-και καλύτερη-την καλή φίλη της Meghan, Serena Williams.

Σύμφωνα με την Mirror, η τενίστρια Serena Williams ήταν από εκείνους τους τυχερούς που κατάφερε να γνωρίσει τον Archie από κοντά λίγο μετά τη γέννησή του. H Meghan Markle και η Serena Williams, εξάλλου, είναι πολύ καλές φίλες. Μάλιστα, η τενίστρια είχε διοργανώσει και το baby shower για τη δούκισσα στην Νέα Υόρκη.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, η Williams επισκέφτηκε το Frogmore Cottage την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον σύζυγό της,Alexis Ohanian και την ενός έτους κόρη τους, Olympia. H αθλήτρια ανέβασε και ένα βίντεο στο Ιnstagram για να θυμάται την όμορφη αυτή επίσκεψη, στο οποίο χορεύει σε ένα από τα πολυτελή δωμάτια του Frogmore Cottage.

 

View this post on Instagram

 

Here’s to my 11million followers dance. Thanks everyone. I love all of you!!!

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα