Σε ποιον ανήκει η μεγαλύτερη ντουλάπα του κόσμου;

Όλες οι γυναίκες και σίγουρα πολλοί άνδρες, ονειρεύονται μία ντουλάπα μεγάλη, μέσα στην οποία θα μπορούν να έχουν πλήρως τακτοποιημένα όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ τους. Η αλήθεια είναι πως όσο και αν προσπαθήσουμε, η έλλειψη χώρου είναι αυτή που μας απαγορεύει να φτιάξουμε την ντουλάπα των ονείρων μας.

Υπάρχουν όμως άνθρωποι, που έχουν και τα χρήματα και τον χώρο να «χτίσουν» αυτό που για όλους εμάς τους κοινούς θνητούς είναι απλώς ένα όνειρο. Αν λοιπόν εντυπωσιαστήκατε από τη ντουλάπα της Carrie Bradshaw στη δεύτερη ταινία Sex and the City, τότε με αυτή τη ντουλάπα θα μείνετε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό. Πρόκειται για έναν χώρο που ανήκει στην Theresa Roemer και εκτείνεται σε 300 περίπου τετραγωνικά μέτρα -φανταστείτε πόσο είναι το σπίτι της.

Η -πολύ- ευκατάστατη κυρία, διαθέτει ρούχα και αξεσουάρ των οποίων η αξία αγγίζει τις 500000 ευρώ και είναι πολύ περήφανη γι’ αυτό και κάνει πολύ καλά γιατί είναι μια αυτοδημιούργητη επιχειρηματίας, η οποία έχει κατακτήσει την κορυφή ολομόναχη. Η ντουλάπα της είναι τόσο εντυπωσιακή, λόγω έκτασης, design αλλά και περιεχομένου, που διοργανώνονται events και ξεναγήσεις, προκειμένου το κοινό να μπορέσει να τη δει από κοντά. Τα έσοδα από όλα αυτά, η κυρία Roemer φροντίζει να τα διαθέτει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Διαβάστε ακόμα:

Get the Look: Αντιγράψτε το σύνολο της Miranda Kerr

Orion Residence: Ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο στο ομορφότερο ψαροχώρι της Μάνης

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα