Σε ποια σημεία του προσώπου πρέπει να εφαρμόζετε τελικά το bronzer;
Getty Images

Κάθε καλοκαίρι, μαζί με τον έντονο ήλιο και την (αφόρητη) ζέστη βγαίνουν στο προσκήνιο και τα bronzer. Είμαστε σίγουροι πως και εσείς έχετε ένα στο νεσεσέρ σας αυτή τη στιγμή (αν δεν έχετε, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα παρακάτω) και ίσως αναρωτιέστε, όπως οι περισσότερες, πού πραγματικά πρέπει να εφαρμόζεται το συγκεκριμένο προϊόν.

Πολλές γυναίκες κάνουν το λάθος να αντικαθιστούν το ρουζ που φόραγαν τον χειμώνα με ένα σοκολατένιο bronzer, αυτό όμως είναι τεράστιο λάθος. Όχι δηλαδή σκεφτείτε, όταν τρέχετε το καλοκαίρι υπάρχει περίπτωση τα μάγουλα σας να γίνουν καφέ; Καμία απολύτως. Θα γίνουν ροζ, εξ’ ου και η χρησιμότητα των ρουζ, σε αντίθεση με τα bronzer που σκοπός τους είναι να μιμηθούν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα.

Για αυτό το λόγο, το ρουζ θα πρέπει να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε για να δώσετε χρώμα υγείας στο πρόσωπό σας και το bronzer να το εφαρμόζετε στα σημεία που βλέπει ο ήλιος, δηλαδή στους κροτάφους, στο μέτωπο, στο πιγούνι και στο ντεκολτέ. Ιδανικά συνδυάστε με τα δύο παραπάνω ένα προϊόν λάμψης στα ζυγωματικά και το τόξο του φρυδιού και το αποτέλεσμα θα είναι υπέροχο!

Bobbi Brown Bronzing Duo, απόχρωση Golden Light
Estee Lauder Bronze Goddess Powder
Diorskin Mineral Nude Bronze
Rimmel Bronzing Powder, απόχρωση Sun Light
Smashbox Bronze Lights, απόχρωση Warm Matte
Yves Saint Laurent Summer Collector Les Sahariennes Bronzing Stone
Erre Due Bronzing Pearls
NYX Professional Makeup California Beamin’ Face & Body Bronzer
Laura Mercier Viva Cuba Matte Bronzing Powder
Max Factor Crème Bronzer

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα