To MasterChef τελείωσε και έχετε πάθει ήδη σύνδρομο στέρησης που δεν βλέπετε καθημερινά τους αγαπημένους σας κριτές; Και εμείς στην ίδια κατάσταση είμαστε, για αυτό και ψάξαμε για εσάς που μαγειρεύουν και μπορείτε να πάτε να τους επισκεφτείτε, να φάτε το φαγητό τους και να πάρετε τη δόση από #MasterChef που σας λείπει.
Σωτήρης Κοντιζάς – Nolan
Ο σεφ είναι συνιδιοκτήτης του Nolan (Βουλής 31-33, Αθήνα), ενός μικρού εστιατορίου στο κέντρο της Αθηνάς που επαναπροσδιορίζει τον όρο “ασιατική κουζίνα”.
Δείτε φωτογραφίες από το εστιατόριό του:
A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) on
Τα καλύτερα γίνονται στο κέντρο! Όχι μόνο της Αθήνας, αλλά και του τραπεζιού. Στην αρχή κάποιους τους ξένισε που το Nolan δεν διαχώριζε τα πιάτα. Που όλα έμπαιναν στη μέση. Στην πορεία, οι περισσότεροι το εκτίμησαν. Πρώτον γιατί έτσι είναι πιο εύκολο για λίγα άτομα να δοκιμάσουν περισσότερες γεύσεις. Έπειτα γιατί είδαν πως με αυτό τον τρόπο βγαίνει ποιοτικότερο φαγητό σε συντομότερο διάστημα, αφού αξιοποιείται η παραγωγικότητα όλων στην κουζίνα. Κυρίως όμως γιατί εκτίμησαν το σκεπτικό μας. Για μας, το φαγητό είναι ένα, και είναι για να το μοιράζεσαι. Δεν έχει σημασία να φτιαχτεί ως ορεκτικό ή κυρίως -περισσότερη σημασία έχει η σειρά που θα βγουν τα πιάτα προκειμένου να αναδεικνύουν το ένα το άλλο, να κλιμακώνονται ιδανικά. Αυτό προσπαθούμε να βελτιώνουμε καθημερινά και μας καθοδηγούν και οι ίδιοι οι πελάτες -εκπαιδεύουμε ο ένας τον άλλον. Σε έναν ιδανικό κόσμο την ώρα του φαγητού θα κλείναμε τα κινητά, θα σταματουσαμε να τραβάμε φωτογραφίες, θα δοκιμαζαμε, θα συζητούσαμε, θα απολαμβάναμε αλλά και θα κρίναμε. Αυτό σας συστήνουμε να κάνετε #monostonolan A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) on
Thank you for two exciting years and one fab party #Nolan2Years
A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) on
Nolan nights #nolanrestaurant A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) on
Chef’s final touch #kitchenbuzz #monostonolan #nolanrestaurant
A post shared by Nolan Restaurant (@nolanrestaurant) on
Πάνος Ιωαννίδης – Private Chef
Ο Πάνος Ιωαννίδης δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τα μελλοντικά του project για κάποιο χώρο ή εστιατόριο και έχει εστιάσει στην τηλεοπτική του καριέρα, αλλά στο παρελθόν έχει δουλέψει ως private chef, κάτι που φανταζόμαστε ενδεχομένως να κάνει ακόμα με πελάτες του.
Λεωνίδας Κουτσόπουλος – Feedελ
Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι ο σεφ του Feedελ, ενώ πολύ πετυχημένου εστιατορίου που εστιάζει στη σύγχρονη και δημιουργική μεσογειακή κουζίνα. Αν δε έχετε ήδη φάει εκεί, πρέπει να το κάνετε άμεσα. Δείτε φωτογραφίες από το εστιατόριο:
Our hidden treasure! Join us ???#feedel #feedέλ #feedelurbangastronomy
A post shared by Feedέλ Urban Gastronomy (@feedel_urban_gastronomy) on
A post shared by Feedέλ Urban Gastronomy (@feedel_urban_gastronomy) on