Σε αυτό το κατάστημα θα βρείτε τα παπούτσια που ονειρεύεστε

Στην είσοδο του πολυσύχναστου The Mall Athens, μας περίμενε ένας παραμυθένιος κήπος μόδας που μας μάγεψε και οδήγησε τα βήματά μας στο ανανεωμένο κατάστημα Haralas στο 2ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου! Εκεί, λατρέψαμε τις νέες καλοκαιρινές συλλογές αγαπημένων fashion brands, εντυπωσιαστήκαμε από την τεράστια ποικιλία σχεδίων, μοτίβων και χρωμάτων και ανακαλύψαμε όλες τις τελευταίες τάσεις της μόδας στα παπούτσια και τα αξεσουάρ.

Haralas The Mall Athens (1)

Οι επιλογές αμέτρητες! Από τις κλασσικές γόβες & τα διαχρονικά πέδιλα της Nine West, έως τις πανύψηλες πλατφόρμες της Jessica Simpson και τα εκκεντρικά σανδάλια της Katy Perry και από τις στολισμένες εσπαντρίγιες της Fred μέχρι και τα άνετα sneakers της Geox για μικρούς και μεγάλους, το κατάστημα Haralas στο The Mall Athens αποτελεί τη δική μας fashion όαση του καλοκαιριού!

Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ και εμείς δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι καλύτερο από ατελείωτο shoe shopping για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις στην πόλη και τα νησιά στα αγαπημένα μας καταστήματα Haralas και στο Haralas.gr!

Haralas The Mall Athens (2)

Στοιχεία επικοινωνίας HARALAS | The Mall Athens Aνδρέα Παπανδρέου 35 Τηλέφωνο:211 1088115

www.haralas.gr

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα