Σχολιάζουμε το πρώτο, τηλεοπτικό look της Φαίης Σκορδά για φέτος

Η Φαίη Σκορδά επιστρέφει για ένατη σεζόν στη θέση της κραταιάς κυρίας της πρωινής ζώνης με την εκπομπή “Το Πρω1νό” που έχει διανύσει μια πολύ πετυχημένη πορεία στο πέρασμα του χρόνου. Και αν το trailer της πρωινής εκπομπής του ANT1 ήταν ένα από τα πιο άβολα πράγματα που έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και το επικό πρώτο look της παρουσιάστριας που δείχνει τις στιλιστικές της διαθέσεις για τη νέα σεζόν.

Για το πρώτο της look όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video η Φαίη επέλεξε seperates φορώντας παντελόνι και πουκάμισο από το brand της BSB. Η Φαίη ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι μποτίνια Cassadei από τα καταστήματα Καλογήρου. Η cool διάθεσή της αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε αυτό το σύνολο που δεν ακολουθεί την ασφαλή λογική του φορέματος και αναβαθμίζει το casual look. Η χρωματική παλέτα που επέλεξε είναι ένα από τους καλύτερους συνδυασμούς colorblock και κολακεύει πολύ την παρουσιάστρια.

Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ένα καλύτερο look για την αγαπημένη του τηλεοπτικού κοινού που είχε σήμερα πρεμιέρα και ονομαστική εορτή μαζί. Της ευχόμαστε μία δυνατή, στιλιστική σεζόν.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα