Say Whaaaat? Δεν θα πιστεύετε τι κάνουν αυτές οι οχτώ διάσημες για να δείχνουν όμορφες
Photo Credit: Jennifer Lopez x Inglot

Κρέμα για τις αιμορροΐδες στο πρόσωπο, χαβιάρι στο σώμα, μπάνιο σε γάλα… μερικές από τις πιο διάσημες σταρ του κόσμου έχουν και μερικές από τις πιο περίεργες beautο-συνήθειες. Διαβάστε ποιες είναι παρακάτω και δοκιμάστε τις, σας προκαλούμε.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez Arrives to The People's Choice Awards 2017
Splash News / Ideal Image

Η J-Lo έκανε τις γυναίκες με καμπύλες διάσημες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως τρώει ό, τι θέλει και αυτή σαν άνθρωπος θέλει πολλά.. Για να σταματήσει όμως να τα θέλει, μάθαμε πως μυρίζει για 15 λεπτά αιθέριο έλαιο από γκρέιπφρουτ. Αν είναι αποτελεσματικό, εμείς θα ξεκινήσουμε να έχουμε ένα μπουκαλάκι σε κάθε γωνιά του σπιτιού, μπας και σώσουμε την κατάσταση.

Cindy Crawford

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Άλλοι το πίνουν, άλλοι το βάζουν στα δημητριακά, η Cindy Crawford όμως χρησιμοποιεί το γάλα για να ψεκάζει το πρόσωπό της αφού είναι γεμάτο θρεπτικά συστατικά και ενυδατικούς παράγοντες. Εμείς πάλι θα μείνουμε πιστοί στο κλασικό mist.

Angelina Jolie

i
Getty Images

Πώς γίνεται η Angelina να έχει τέλειο κορμί, χωρίς ραγάδες μετά από τρία παιδιά; Η απάντηση βρίσκεται στο πανάκριβο χαβιάρι που έβαζε στο σώμα της όσο ήταν έγκυος. Αν το budget σας το επιτρέπει κάντε το, αφού ξεκάθαρα έχει αποτέλεσμα – αν πάλι όχι, απλώς χρησιμοποιήστε αμυγδαλέλαιο στην εγκυμοσύνη, μυρίζει και πιο ωραία.

Victoria Beckham

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Η λάμψη στο δέρμα της Victoria Beckham οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στα περιττώματα πουλιών (στις κουτσουλιές δηλαδή). Η σταρ δηλώνει φανατική της περιποίησης με περιττώματα πουλιών που έρχονται από την Ιαπωνία και τις γκέισες. Όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο, είναι στην πραγματικότητα πάρα πολύ αποτελεσματικό όμως μην πάρετε στο κατόπι τα περιστέρια της Αθήνας, τα περιττώματα έρχονται από συγκεκριμένο πουλί, το αηδόνι και περνάνε μία μικρή επεξεργασία.

Demi Moore

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Η Demi Moore ταξιδεύει μια στο τόσο ως την Αυστρία, όχι για περιποίηση σε κάποιο ορεινό spa αλλά για να καθίσει σε ένα δωμάτιο, όπου βδέλλες (αυτά τα μικρά, τρομακτικά πλάσματα που ρουφούν το αίμα) αφαιρούν τις τοξίνες από το αίμα της. Οι βδέλλες είναι ειδικές φυσικά, συνεπώς μην σπεύσετε στην κοντινότερη λίμνη αναζητώντας τις.

Sandra Bullock

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Χωρίς ίχνος ντροπής, η Sandra Bullock αποκάλυψε σε συνέντευξή της πως χρησιμοποιεί κρέμα για τις αιμορροΐδες στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Με αυτό τον τρόπο απαλλάσσεται από τα πρηξίματα σε δευτερόλεπτα. Εμείς πάντως έχουμε ακούσει για το τρικ αυτό εδώ και καιρό, αλλά ακόμα δεν το έχουμε δοκιμάσει, μήπως ήρθε η ώρα για ένα τεστ;

Julia Roberts

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Το ελαιόλαδο, κάνει καλό στα πάντα αλλά η Julia Roberts το χρησιμοποιεί συγκεκριμένα για να μουλιάζει τα χέρια της. Με αυτό τον τρόπο τα διατηρεί απαλά και αφαιρεί τις παρανυχίδες πανεύκολα μετά.

Mariah Carey

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Η τραγουδίστρια διατηρεί τα χείλη της ζουμερά και σαρκώδη προσθέτοντας σε όλα τα lip gloss της μερικές σταγόνες λάδι μέντας. Μπορεί να σας φαίνεται παράξενο αλλά στην πραγματικότητα η μέντα αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος πράγμα που κάνει τα χείλη να πρήζονται ελαφρώς και να δείχνουν πιο κόκκινα. Το ίδιο εφέ βέβαια έχουν και τα εξειδικευμένα plumping gloss που θα έτοιμα βρείτε στην αγορά. Εσείς διαλέγετε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα