Say what? Η νέα συνεργασία της MAC είναι με την …Brooke Shields

Τα τελευταία χρόνια (και περισσότερο), η MAC μας έχει συνηθίσει σε φανταστικές συνεργασίες. Φανταστικές αλλά αρκετά edgy. Αρκεί να πάρετε παράδειγμα την πιο πρόσφατη που ήταν με το Rocky Horror Picture Show (σας μιλήσαμε εδώ).

Όταν λοιπόν πληροφορηθήκαμε πως η επόμενη μεγάλη της συνεργασία θα είναι με τη βετεράνο ηθοποιό Brooke Shields χαρήκαμε πολύ αλλά είπαμε: Πως κι έτσι; Δεν ξέρουμε, ξέρουμε όμως ότι η συλλογή που δημιούργησε η Brooke μαζί με τη MAC είναι μια από τις πιο όμορφες και πάνω από όλα πρακτικές έχουμε δει.

BrookeShields-MAC

Δεν υπάρχει χρώμα που να μην είναι φορέσιμο και να μην εξυπηρετεί κάποιο σκοπό. Όπως δήλωσε η ίδια η Brooke σε συνέντευξή της, ασχολήθηκε προσωπικά με τη δημιουργία της συλλογής και είχε ένα τετράδιο που χρησιμοποιούσε σαν moodboard. Αυτό το τετράδιο ήταν χωρισμένο στα δύο, σε ένα μέρος με γήινες, καθημερινές αποχρώσεις και σε ένα με πιο σκούρες και sexy. Έτσι ακριβώς είναι και η συλλογή, χωρισμένη στα δύο. Αυτό σημαίνει ότι έχει χρώματα για πρωί και για βράδυ που μπορούν να φορεθούν πολύ άνετε και το packaging μας έχει ξετρελάνει με τη minimal ομορφιά του.

Η συλλογή αναμένεται στα καταστήματα της MAC τον Οκτώβρη κι εμείς έχουμε βάλει στο μάτι την τεράστια παλέτα.

Δείτε ακόμα:

Έρχεται το Σεπτέμβριο: Άρλεκιν με την υπογραφή της MAC

Δείτε το νέο κραγιόν VIVA GLAM της MAC με την υπογραφή της Rihanna

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα