Σάββατο 31/03: Οι makeup artists της Make Up For Ever κάνουν το μακιγιάζ σας σύμφωνα με τις γαμήλιες τάσεις της σεζόν

Το «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, από τις 16/03 ως τις 31/03. Όλα τα trends της σεζόν σε μόδα (ρούχα, αξεσουάρ, κοσμήματα), ομορφιά (μακιγιάζ, μαλλιά, νύχια), διακόσμηση & deco/home essentials, food & cocktails, τεχνολογία και παιδί θα παρουσιαστούν μέσα από διαδραστικές ενέργειες του InStyle στο αγαπημένο σας shopping mall που δεν πρέπει χάσετε.

Την τελευταία μέρα του event, Σάββατο 31/03, από τις 12.00 μέχρι τις 16.00 οι επαγγελματίες makeup artists της Make Up For Ever θα κάνουν το μακιγιάζ σας σύμφωνα με τις γαμήλιες τάσεις της σεζόν. Μπορείτε να διαλέξετε ένα από τα δύο bridal makeup looks που βλέπετε παρακάτω και αφού ολοκληρωθεί το μακιγιάζ, οι φωτογράφοι του InStyle θα σας φωτογραφήσουν στο μίνι στούντιο που θα έχει στηθεί στο booth στο ισόγειο του Golden Hall. Φεύγοντας, θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας την φωτογραφία τυπωμένη.makeup for ever

Η Make Up For Ever ξεκίνησε το 1984 στο Παρίσι από το studio της makeup artist Dany Sanz. To studio της είναι το cult μέρος όπου συγκεντρώνονται makeup artist, μοντέλα και celebrities που αγαπούν την απίστευτη γκάμα χρωμάτων, αλλά και την υψηλής ποιότητας φόρμουλα που έχουν τα προϊόντα της Make Up For Ever. Στην Ελλάδα είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα καταστήματα Sephora και online στο www.sephora.gr.

Όλα αυτά θα χρησιμοποιηθούν και για το δικό σας νυφικό μακιγιάζ, λίγο πριν την επαγγελματική σας φωτογράφιση! Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία; Διαβάστε εδώ πώς θα κλείσετε ραντεβού.

Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο «Trends We Love» μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.

Το πρόγραμμα των δύο εβδομάδων

new programme TWL

PROGRAMME_2ndWeek

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα