Σάββατο 17/03 & 24/03: H MAC Cosmetics σας δείχνει τις πιο hot τάσεις στο μακιγιάζ

Ποια γυναίκα δεν ονειρεύεται να γίνει cover girl στο αγαπημένο της περιοδικό; Καμία, αλλά εσείς θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το όνειρό σας πραγματικότητα, αφού το InStyle και η MAC σας δίνουν την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε σαν εξώφυλλο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εδώ για να μπείτε στην κλήρωση των ραντεβού.

Ακόμα κι αν δεν είστε ανάμεσα στις τυχερές που θα φωτογραφηθούν, επισκεφθείτε το ειδικά διαμορφωμένο photo booth του InStyle στο Golden Hall, όπου η MAC Cosmetics και οι επαγγελματίες makeup aritsts της MAC θα σας δείξουν τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θα κάνουν το μακιγιάζ σας.

Αυτή την Άνοιξη, οι τάσεις προστάζουν να τονίσετε τα χείλη σας και να πειραματιστείτε με τολμηρά χρώματα και διαφορετικές υφές. Κάντε το μακιγιάζ σας πιο fun, παίξτε με τα χρώματα και τις υφές και αναβαθμίστε το look των χειλιών σας. Οι επιλογές σας είναι ατελείωτες, όσα δηλαδή είναι και τα προϊόντα για τα χείλη που προσφέρει η MAC.mac lips

Μένει μόνο να τολμήσετε να δοκιμάσετε χρώματα που δεν φανταζόσασταν και που ξέρετε, ίσως βρείτε την νέα σας αγαπημένη απόχρωση κραγιόν. Άλλωστε οι επαγγελματίες makeup artsits της MAC θα βρίσκονται εκεί για να σας κατευθύνουν και να σας βοηθήσουν να επιλέξετε.

Αφήστε τα χείλη σας να πρωταγωνιστήσουν το Σάββατο 17 Μαρτίου και το Σάββατο 24 Μαρτίου από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Εσείς θα χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις πιο hot, τελευταίες τάσεις στο μακιγιάζ;

Ακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στο «Trends We Love» μέσα από τα hashtags #instyleTWLmygoldenhall #mygoldenhall #trendswelove.

Το πρόγραμμα των δύο εβδομάδων

new programme TWLPROGRAMME_2ndWeek

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα