Σάσα Σταμάτη: Το look υπερπαραγωγή στο γάμο της όμορφης ξαδέρφης της

[caption id="attachment_159756" align="aligncenter" width="600"] NDP Photo Agency[/caption] Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε πριν από λίγες ημέρες η εντυπωσιακή ξαδέρφη της Σάσας Σταμάτη, Αναστασία Μουρίκη. Η πολιτικός μηχανικός παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον επιχειρηματία Δημήτρη Μίλιο, στη Μάνδρα Αττικής, παρουσία στενών φίλων και συγγενών.
Η Σάσα για την περίσταση επέλεξε μία ολόσωμη φόρμα Celia Kritharioti haute couture την οποία συνδύασε με ζώνη και ασημένιες γόβες Zara. Το look που επιμελήθηκε η Ειρήνη Βάσσου, ολοκληρώθηκε με τσαντάκι Anya Hindmarch, ενώ για τα μαλλιά και το μακιγιάζ η παρουσιάστρια αφέθηκε στα χέρια των Χρήστου Μιχαηλίδη και Χριστίνας Σταματογιαννοπούλου αντίστοιχα. Εξίσου εντυπωσιακή  ήταν φυσικά και η νύφη που έλαμψε μέσα στο Ourania Kay νυφικό της το οποίο συνδύασε με γόβες του σχεδιαστή Στάθη Σαμαντά.
sasa stamati
 Να θυμίσουμε πως είναι η πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που δεν βλέπουμε την Σάσα στο Πρωινό του Αnt1, ωστόσο η κομψή δημοσιογράφος συνεχίζει κανονικά τις υποχρεώσεις στα Παραπολιτικά, ενώ σχεδιάζει και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα. Ανυπομονούμε να τη δούμε και πάλι στο φακό.
]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα