Σάσα Σταμάτη: Οι πιο Ooh la la εμφανίσεις της

Η Σάσα Σταμάτη έχει χρόνια πλέον προϋπηρεσίας στο δημοσιογραφικό χώρο, μπροστά και πίσω από τις κάμερες αφού αποτελεί το επάγγελμα που αγαπά όσο κανένα. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία αγάπη που αποδείχθηκε αμοιβαία και τελικά οι κόποι τόσων ετών ανταμείφθηκαν, με την ίδια να κάνει φέτος μία νέα αρχή. Μετά από μακρόχρονη θητεία στο πλευρό των Σκορδά-Λιάγκα και μετέπειτα αποκλειστικά της Φαίης Σκορδά, απέκτησε τελικά τη δική της εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό  ΣΚΑΙ όπου και τα πηγαίνει περίφημα. Εκτός από τις ικανότητές της στην παρουσίαση για τις οποίες και δεν είχαμε αμφιβολία, θαυμάζουμε και τις ενδυματολογικές της επιλογές. Παρόλο που με ένα σώμα σαν το δικό της δεν είναι δύσκολο να βρει ο στιλίστας κολακευτικά outfits, έχουν και οι αδύνατες- ψηλές- ξανθιές τις δυσκολίες τους. Ας δούμε μερικές από αυτές όμως, γιατί αποτελούν και τρομερό spring inspiration για όλες εκείνες τις ημέρες που ο καιρός δεν έχει ακόμη αποφασίσει τι ακριβώς θέλει:

Χρώματα της Άνοιξης: Η Σάσα είναι μία γυναίκα που αγαπάμε να βλέπουμε με έντονα χρώματα και ειδικά με αυτό το πράσινο που ταιριάζει με την απόχρωση των μαλλιών της και της προσθέτει σε ζωντάνια. Με μικρά κουμπιά, φαρδιά μέχρι τον αγκώνα μανίκια και μεσάτη ζώνη η συνολική εικόνα είχε έναν vintage αέρα που μας άρεσε πολύ για τη μεσημεριανή ζώνη που εκπέμπει το Ooh la la. Και ενώ το look κινδύνευε να μοιάζει λίγο βαρετό με ένα ζευγάρι nude γόβες, η Σάσα το έσωσε επιστρατεύοντας τις κλασικές κίτρινες γόβες της που έδεσαν άψογα με το πράσινο του φορέματος. Slay girl.

SASA STAMATI 1

Ένα mini φόρεμα: Ναι αλλά τι mini φόρεμα; ‘Ένα υψηλής αισθητικής με ιδιαίτερο σχέδιο που να αποσπά το μάτι από τα πανύψηλα πόδια της- αν είναι δυνατόν αυτό. Με άκρως ανοιξιάτικο χρώμα και πάλι, στην πιο ζωηρή απόχρωση του πορτοκαλί έκλεψε την παράσταση και μας έκανε να αναζητάμε παρόμοιο κομμάτι για όταν θα έχουμε το πολυπόθητο ηλιοκαμένο δέρμα. Τα παπούτσια με το οποία τα συνδύασε, ήταν στη γνωστή φετινή τάση γόβες- με ενσωματωμένη κάλτσα στην ίδια απόχρωση. Το τελικό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά μοντέρνο και παραπέμπει σε φρέσκο αέρα Νεοϋορκέζικου κοριτσιού.

SASA STAMATI 2

Pink Power: Η Σάσα συνάντησε τη δύναμη του ροζ και το ροζ με τη σειρά του κατάφερε να αναδείξει την κατά τα άλλα πιο διακριτική κοριτσίστικη πλευρά της δυναμικής Σάσας. Με κοστούμι σακάκι-παντελόνι nude λουστρίνι γόβες και λευκό T-shirt, η Σάσα μας υπενθύμισε πως το ροζ δεν είναι απλώς ένα ακόμη χρώμα, αλλά κάτι σαν στάση ζωής.

SASA STAMATI 3

Το λευκό είναι άκρως υποτιμημένο: Μα ναι, όποτε έχουμε επίσημη εμφάνιση σκεφτόμαστε πρώτα από όλα χρώματα που μας φαίνονται πιο σοβαρά και επιβλητικά. Τι συμβαίνει όμως όταν ένα mini λευκό φόρεμα πλαισιώνεται από αυτά τα δυναμικά άκρως aggressive μανίκια; Extra credits στη Σάσα για την επιλογή της να φορέσει αυτά τα τόσο chic παπούτσια, διακοσμημένα με λαμπερές λεπτομέρειες, αλλά και να προσθέσει αυτά τα funky σκουλαρίκια που έδιναν και λίγο παραπάνω ενδιαφέρον στο basic χτένισμα.

SASA STAMATI 5

Η ζωή θέλει χρώμα: Και η Σάσα το ίδιο για αυτό και δε σταματά να κάνει τις πιο colorful επιλογές. Αυτήν τη φορά φόρεσε ένα εμπριμέ ρούχο σε αποχρώσεις του πράσινου και του κίτρινου με φόντο το μπλε. Τα highlights της υπόθεσης ήταν τα κίτρινα πέδιλα και τα σκουλαρίκια που διεκδίκησαν αμέσως την προσοχή μας, σε ασημί απόχρωση και καθόλου ευκαταφρόνητο μέγεθος.

SASA STAMATI 4

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα