Σας λέμε ποιο κραγιόν να διαλέξετε, σύμφωνα με το ζώδιό σας
Pixelformula

Αφροδίτη στους διδύμους, ανάδρομος Ερμής, ζωδιακός χάρτης και λοιπά σχετικά με τα ζώδια δεν έχουμε ιδέα τι σημαίνουν και για να λέμε την αλήθεια, δεν τα πιστεύουμε ιδιαίτερα. Όσον αφορά όμως στο χαρακτήρα κάθε ζωδίου, η ζωή μας έχει δείξει πως τις περισσότερες φορές ισχύουν όσα διαβάζουμε. Με βάση αυτά λοιπόν, ταιριάξαμε κάθε ένα από τα ζώδια με την απόχρωση κραγιόν που πιστεύουμε πως τους ταιριάζει. Διαβάστε παρακάτω και πείτε μας αν πέσαμε μέσα.

Οι γυναίκες Κριοί είναι δυναμικές και περιπετειώδεις με ισχυρό χαρακτήρα που… βγαίνει προς τα έξω. Το κλασικό κόκκινο είναι το δικό σας χρώμα που αναδεικνύει το χαρακτήρα σας.

Shiseido, LacquerInk LipShine, απόχρωση Red Flicker

Οι Ταύροι είναι εργατικοί και πολύ σταθεροί σαν χαρακτήρες αλλά πάνω από όλα αισθησιακοί. Το χρώμα σας λοιπόν είναι το βαθύ, πλούσιο μωβ που θα τονίσει τον αισθησιασμό σας.

Εξωστρεφείς, ομιλητικοί, χαρισματικοί… οι Δίδυμοι είναι η ψυχή της παρέας και γεμάτοι ανατροπές. Το ιδανικό σας χρώμα είναι το ροδακινί, απαλό αλλά ταυτόχρονα sexy.

Οι Καρκίνοι είναι ευαίσθητοι και… σπιτόγατοι (ως καρκίνος το επιβεβαιώνω). Τους αρέσει η ρουτίνα τους και εκδηλώνουν χωρίς δισταγμό τα συναισθήματά τους. Το χρώμα σας είναι το τριανταφυλλί που είναι κλασικό αλλά εντυπωσιάζει για όλους τους σωστούς λόγους.

Ο Λέων θέλει να τραβά την προσοχή, θέλει επάνω του όλα τα φώτα και είναι το πιο περήφανο ζώδιο. Ένα φλογερό πορτοκαλί είναι αυτό που χρειάζεστε για να καθηλώσετε τους γύρω σας.

Οι Παρθένοι είναι προσγειωμένοι, πρακτικοί, λατρεύουν τη ρουτίνα και τα γήινα χρώματα… Προφανώς και το χρώμα σας είναι το nude που ταιριάζει με όλα.

Victoria Beckham Estée Lauder
Lipstick, απόχρωση Brazilian Nude

Οι Ζυγοί είναι προσγειωμένοι και ισορροπημένοι, είναι πολύ τρυφεροί και τους αρέσει η ρουτίνα. Το χρώμα σας είναι το κλασικό «σάπιο μήλο», ισορροπημένο και κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Ο Σκορπιός είναι το πιο σκοτεινό και απρόβλεπτο ζώδιο, γεμάτο μυστήριο και sex appeal. Το βαθύ μπορντό είναι το χρώμα σας αφού δίνει μια extra μυστηρίου.

Οι Τοξότες είναι οι «τυχεροί» του ζωδιακού κύκλου και οι πιο αισιόδοξοι. Το χρώμα σας λοιπόν είναι το φλογερό ροζ που ταιριάζει με την χαρούμενη προσωπικότητά σας.

Make Up For Ever, Artist Rouge Light L205, απόχρωση Red Pink

Οι Αιγόκεροι είναι πρακτικοί, σοβαροί και μετρημένοι σαν χαρακτήρες αλλά αρκετά ανταγωνιστικοί. Το χρώμα σας είναι το μωβ του δαμάσκηνου που είναι όντως πρακτικό αλλά κάνει εντύπωση.

Οι Υδροχόοι είναι περιπετειώδεις, γοητευτικοί, αισιόδοξοι και εξωστρεφείς αλλά δεν ξέρουμε ποτέ τι σκέφτονται. Το ιδανικό σας χρώμα είναι το βαθύ κόκκινο του κρασιού, εντυπωσιακό και με μια δόση μυστηρίου.

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι, ρομαντικοί και ήπιοι χαρακτήρες συνεπώς το ιδανικό σας χρώμα είναι το κλασικό ροζ που αναδεικνύει τον ρομαντισμό και το ήρεμο ταπεραμέντο σας.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα