Sarah Jessica Parker: Συνεχίζει να πραγματοποιεί τα όνειρα της Carrie Bradshaw

Και ενώ η αγωνία συνεχίζεται για το αν θα υπάρξει τελικά «Sex and the City 3» με τις πρωταγωνίστριες να προβαίνουν σε δηλώσεις τύπου –δεν ξέρω αν έχει να μου πει κάτι άλλο η ταινία- η Sarah Jessica Parker σκέφτεται επιχειρηματικά και κάνει γιγαντιαία βήματα στα επαγγελματικά της.

Αφού λοιπόν πραγματοποίησε το όνειρο της Carrie Bradshaw και δημιούργησε τη δική της συλλογή παπουτσιών, τώρα η Parker επενδύει στις ευχετήριες κάρτες και συνεργάζεται με την Hallmark προκειμένου να δημιουργήσει τη δική της συλλογή.

«Αγαπώ τις κάρτες και για το λόγο αυτό πάντα είχα στην κατοχή μου. Είμαι πιστή οπαδός στην δύναμη που ασκεί το χειρόγραφο σημείωμα και έτσι με ενδιαφέρει πολύ να ασχοληθώ με αυτό το project» δήλωσε η ηθοποιός στον ξένο Τύπο για το νέο της αυτό εγχείρημα.

Η απροσδόκητη αυτή συνεργασία μεταξύ Parker – Hallmark θα περιλαμβάνει  επίσης χαρτί περιτυλίγματος και χαρτικά και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Όσο για το τι να περιμένουν οι λάτρεις του γραπτού λόγου; Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές  η συλλογή θα περιλαμβάνει girly τόνους, glitter και πολύτιμους λίθους.

Πάντως, αν δεν γίνει τελικά το πολυπόθητο «Sex and the City 3» η Sarah Jessica Parker φαίνεται πως έχει υιοθετήσει για τα καλά τις συνήθειες της Carrie Bradshaw.

Διαβάστε ακόμη:

Φθινόπωρο – Χειμώνας 2014: Η αντρική μόδα και οι νέες τάσεις

Westcoasting: Η νέα Tommy Hilfiger συλλογή είναι αφιερωμένη στους λάτρεις της περιπέτειας

Πώς να δείχνετε πιο αδύνατες: Δέκα tips για να κρύψετε ατέλειες και περιττά κιλά

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα