Σαν δυο σταγόνες νερό: Ο Πέτρος Φιλιππίδης με το γιο του, Δημήτρη παίζουν μπάσκετ και περνούν όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Σε ένα διάλειμμα από το φορτωμένο του επαγγελματικό πρόγραμμα, ο Πέτρος Φιλιππίδης απόλαυσε χαλαρές στιγμές με τη μεγάλη του αδυναμία, τον γιο του Δημήτρη, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Μπαμπάς και γιος, σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Hello, θέλησαν να περάσουν λίγες ημέρες αποκλειστικά οι δυο τους, μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις που πέρασε ο Δημήτρης με επιτυχία. Έτσι, αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι το Λιτόχωρο, όπου φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο «Lito», που ανήκει σε οικογενειακούς τους φίλους. Εκεί, είχαν την ευκαιρία απερίσπαστοι να χαρούν ο ένας την παρέα του άλλου, κάτι που ήταν πολύ δύσκολο μέχρι πρόσφατα, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του ηθοποιού, αλλά και του βεβαρημένου προγράμματος του Δημήτρη στο σχολείο ενόψει των εισαγωγικών εξετάσεων στο πανεπιστήμιο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τον 18χρονο γιο του χαλάρωσαν στην πισίνα, έκανα βόλτες στη φύση, ενώ καθημερινά έπαιζαν μπάσκετ στο γήπεδο του ξενοδοχείου, συναγωνιζόμενοι στα τρίποντα! Νωρίς το βράδυ κατηφόριζαν στις παραθαλάσσιες ταβέρνες, για να δειπνήσουν με τη συντροφιά των φίλων τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός:

Filippidis gios (2)

filippidis gios hello  (3)

filippidis gios hello  (1)

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο γνωστός ηθοποιός απέδειξε γι’ ακόμα μια φορά πόσο… προχωρημένος είναι. Συνόδεψε τον Δημήτρη, ο οποίος «χτύπησε» τατουάζ στο στούντιο του Γιώργου Μαυρίδη και απαθανάτισε τη στιγμή με μια selfie.

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: «Εγώ με 800 ευρώ το επεισόδιο δεν θα έκλεινα δουλειά»

Πέτρος Φιλιππίδης: «Δεν θέλω να είμαι πρότυπο κανενός»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης καταγγέλλει: «Μου έκλεψαν την Priscilla»

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα