Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε πόσο μοιάζει με τη μαμά της η κόρη της Uma Thurman

Τα γονίδια αποδείχτηκαν ισχυρά οπότε εκεί έξω στον κόσμο, υπάρχει και μια άλλη γυναίκα που μοιάζει επικίνδυνα με την Uma Thurman και μαγνητίζει τα βλέμματα με την παρουσία της. Και αυτή δεν είναι άλλη από την κόρη της, τη Maya Thurman (που την απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Ethan Hawk) και έδωσε πρόσφατα το παρών σε μια επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη αποδεικνύοντας πόσο ίδια είναι με τη μαμά της. Και στα χρώματα και στα χαρακτηριστικά. Η 19χρονη κάθισε στην front row του show του Tom Ford, ανάμεσα σε άλλους διάσημους γόνους (όπως ο γιος της Yolanda Hadid και αδερφός της Gigi και της Bella, Anwar) και εντυπωσίασε φορώντας ένα χακί λινό κοστούμι και λευκό shirt.

uma thurman daughterΗ κόρη των διάσημων ηθοποιών το συνδύασε με ένα ασημένιο μενταγιόν και μαύρα χαμηλά πέδιλα ενώ το μακιγιάζ της κινήθηκε σε φυσικούς τόνους αναδεικνύοντας τις πανέμορφες φακίδες της και τα μαλλιά της τα χτένισε σε ένα ελαφρώς wavy bob.

uma thurman daughter, tom ford

Αυτό που έκανε εντύπωση όμως σε όλους είναι ότι τα κατατομή του προσώπου της αλλά και η φιγούρα της είναι σχεδόν ίδια με της Uma, με κάποια στοιχεία και από τον Ethan βεβαίως βεβαίως όπως το πιο γλυκό της βλέμμα. Να σας θυμίσουμε εδώ ότι η Maya, που έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές με τους γονείς της σε επίσημες εκδηλώσεις,  πρωταγωνίστησε σε μίνι σειρά του BBC, βασισμένη στο γνωστό μυθιστόρημα «Μικρές κυρίες» και έχει κάνει σπουδές στην υποκριτική.

tom ford, show, maya thurman

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα