Sales Report: Τι εκπτώσεις θα κάνουν τα μεγάλα καταστήματα;

Οι εκπτώσεις επιτέλους έφτασαν. Από σήμερα – Δευτέρα 14 Ιουλίου – όλα μοιάζουν πιο πιθανά. Και μόνο στην ιδέα ότι μπορείς να αγοράσεις το αγαπημένο σου σορτς, την τσάντα που έχεις βάλει στο μάτι εδώ και καιρό ή το φόρεμα που ταιριάζει απίστευτα με τις εσπαντρίγιες σου, περπατάς πιο ανάλαφρα.

Δείτε τι εκπτώσεις μπορείτε να βρείτε στα μεγαλύτερα καταστήματα της πόλης και ξεκινήστε τις εξορμήσεις σας νωρίς.. για να βρείτε όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Στο ATTICA θα βρείτε εκπτώσεις έως και 50% σε επιλεγμένα brands ενώ στα καταστήματα NOTOS GALLERIES (notosgalleries.gr) οι εκπτώσεις αγγίζουν το 35% στα καλλυντικά και το 50% σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ.

Στα αγαπημένα σας H&M (hm.com/gr) οι εκπτώσεις φτάνουν μέχρι και το 70%, στα καταστήματα Bershka (Bershka.com) αγγίζουν το 50% ενώ στα BSB (bsbfashion.com) κυμαίνονται από 30-50%.

Το fashion brand Nidodileda (www.nidodileda.com) ρίχνει τις τιμές του μέχρι και 20%, το Karavan από 20-30%, το Madame Shou Shou (www.madameshoushou.com) μέχρι και 50% ενώ οι Mi-Ro (mi-ro.gr) κάνουν εκπτώσεις μέχρι και 60%.

Αν ψάχνετε για παπούτσια μπορείς να βρεις εκπτώσεις μέχρι και 50% στα NAK (nak.gr) ενώ στα καταστήματα Καλογήρου (kalogirou.com) κυμαίνονται μεταξύ 20-30% και το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen ένα extra 30% στις ήδη υπάρχουσες (mcarthurglen.com).

Διαβάστε ακόμα:

Sexy eyes: Βρήκαμε 6 τέλειες μάσκαρα που κοστίζουν κάτω από 15€

Αποκτήστε το τέλειο σώμα παραλίας με πέντε κινήσεις

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα