Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Τι εννοείς θα κάνουν μαζί εκπομπή;

Το World Party αποτελεί ένα αγαπημένο concept πολλών τηλεθεατών και κέρδισε αμέσως το ενδιαφέρον του νεανικού κοινού- που είναι άλλωστε αυτό που αφορά ιδιαίτερα κανάλια και διαφημιστές. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση εκπομπής, καθώς σπανίζουν τα ταξιδιωτικά projects από την ελληνική TV και σίγουρα ήταν ένας από τους βασικότερους λόγους που το κοινό το «αγκάλιασε» αμέσως. Εκτός από την προβολή όμως διάφορων εξωτικών προορισμών και τα υπέροχα πλάνα, το μυστικό της επιτυχίας του έγκειται και στη χημεία των παρουσιαστών του, Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργου Μαυρίδη.

Έτσι, ξαφνιαστήκαμε όταν ενημερωθήκαμε πως σταματά η μετάδοσή του και ακόμη περισσότερο όταν επιβεβαιωθήκαμε πως και η σχέση των άλλοτε αχώριστων κολλητών Γιώργου Μαυρίδη και Σάκη Τανιμανίδη διέρχεται κρίση. Εννοείται πως οι ανθρώπινες σχέσεις έχουν τα ups and downs τους, αλλά οι δύο τους φαίνεται πως είχαν δημιουργήσει μία ξεχωριστή φιλία. Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα για τους travel lovers είναι πως το επιτυχημένο ταξιδιωτικό project θα προβληθεί ξανά με νέα επεισόδια και όπως ήταν αναμενόμενο, νέους παρουσιαστές. Βέβαια, φαίνεται πως ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι και στο νέο κύκλο, αλλά αυτήν τη φορά αλλάζει συνταξιδιώτη. Όπως όλα δείχνουν, στο πλευρό του θα είναι η Χριστίνα Μπόμπα και οι δυο τους εκτός από ζευγάρι στη ζωή θα είναι και τηλεοπτικό δίδυμο. Βέβαια, δεν προέκυψε και στην πιο ανέμελη για αυτούς περίοδο, καθώς δεν απολαμβάνουν απλά ξέγνοιαστοι το Καλοκαίρι τους, αλλά ενυπάρχουν και οι προετοιμασίες του γάμου τους που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβρη στη Σίφνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που εξασφαλίσαμε από την Espresso της Παρασκευής, το ζευγάρι εκτός από α του γάμου, ενδέχεται να κληθεί να αναλάβει και την προετοιμασία των νέων επαγγελματικών του καθηκόντων, που βρίσκονται βέβαια ακόμη υπό συζήτηση. Φυσικά, ο ΣΚΑΙ είναι ο … τυχερός σταθμός από τον οποίο θα μεταδίδεται η εκπομπή, ενώ ίσως θυμάστε πως αρχικά προβαλλόταν από την κρατική τηλεόραση μέσω της ΕΡΤ, πριν το εξασφαλίσει ο Alpha.

Πώς σας φαίνεται η Χριστίνα Μπόμπα ως αντικαταστάτης του Γιώργου Μαυρίδη; Εσείς θα τολμούσατε να συνεργαστείτε και επαγγελματικά με το άλλο σας μισό;

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα