Σάκης Ρουβάς: Τι λέει για τον κρυφό γάμο του;

Δείτε τι αναφέρει το Peoplegreece για τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της συντρόφου του Κάτιας Ζυγούλη.

Στο θέατρο «Χώρα» βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, με αφορμή την παράσταση που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Λιγνάδης «Κρίμα που είναι πόρνη».

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για την ίωση που τον ταλαιπώρησε, την αναβολή των παραστάσεων του «Ηρακλή», τις εκλογές, αλλά και για το αν έχει παντρευτεί κρυφά με την σύντροφό του.

«Κόλλησα 3 ιώσεις! Αν ήταν μια δεν θα διακόπταμε την παράσταση, αλλά αυτό έγινε για δύο μέρες. Τώρα είμαστε έτοιμοι για όλους τους άθλους», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το αν θα επαναλάβει την κίνησή του να πάει να ψηφίσει με τα παιδιά του, τόνισε: «Νομίζω αυτή τη φορά θα πάρω και τα τρία παιδιά μου μαζί. Πιστεύω ότι είναι η πιο σπουδαία στιγμή στην Δημοκρατία. Μέσα από την διαδικασία της ψηφοφορίας έχουμε εμείς την δύναμη στα χέρια μας να αλλάξουμε την ζωή μας. Να πάμε στην κάλπη με ανοιχτό μυαλό όχι με τόσο συναίσθημα αυτή τη φορά. Το συναίσθημα έρχεται και παρέρχεται – ακόμα και το δικαστήριο δικαιολογεί τον εν βρασμώ ψυχής – αλλά επειδή τη συνέπεια αυτού που θα κάνουμε την Κυριακή θα την έχουμε τέσσερα χρόνια ελπίζω να μας δώσει φώτιση ο Θεός και να επιλέξουμε, το εφικτό, το καλύτερο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε».

Τέλος, όταν ο Σάκης Ρουβάς ρωτήθηκε για το αν θα παντρευτεί με την Κάτια Ζυγούλη, είπε: «Για να δούμε…», και ξεκαθάρισε την έντονη φημολογία που τους ήθελε να έχουν κάνει μυστικό γάμο, χαριτολογώντας: «Από ό,τι ξέρω όχι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε επίσης:

Αποθεώθηκε ο Σάκης Ρουβάς στον Ηρακλή: Δείτε τους celebrities που πήγαν και το video του τραγουδιστή

Σάκης Ρουβάς: Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες με μακριά μαλλιά για το ρόλο του Ηρακλή

Σάκης Ρουβάς: Ο μεγαλύτερος άθλος που έχει κάνει, η απρόσιτη εικόνα του παρελθόντος και η έκπληξη του γιου του

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα