Νέα

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Πολύ ευχάριστα νέα στην οικογένεια

Μάθετε περισσότερα. 

InStyle.gr

SAKIS ROYVAS

Ακόμα μία πρωτότυπη κίνηση κάνει ο Σάκης Ρουβάς, καθώς αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα την ελληνική οικονομία με επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα που αποτελεί και τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ αγόρασε μια έκταση περίπου 37 στρεμμάτων στην περιοχή της Καρδίτσας, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μία υπερσύγχρονη μονάδα-πρότυπο «πράσινης» ενέργειας για παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.

Μάλιστα, βρέθηκε στην περιοχή για να παρακολουθήσει από κοντά τις εργασίες που εκτελούνται, όπως μπορείτε να δείτε και στην αποκλειστική φωτογραφία που εξασφάλισε το People, ενώ πηγή από το περιβάλλον του τραγουδιστή μας επεσήμανε ότι οι αναφορές για συνεργασία με τον αδερφό του, Νίκο, δεν ισχύουν.

roubasktima

Το επιχειρηματικό project, το οποίο ο Σάκης παρουσίασε την Δευτέρα σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους, αποτελεί μεγάλη επένδυση που θα έχει ουσιαστικό αντίκτυπο, τόσο στην τοπική κοινωνία, όσο και στην ελληνική οικονομία. Επίσης, στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις, για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.

«Ένα όνειρό μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να “παράγει” οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη», έγραψε ο ίδιος στα social media, δημοσιεύοντας βίντεο από τις εργασίες.

Peoplegreece.com

InStyle.gr