Σάκης Ρουβάς: Αυτή είναι η ιστορία που κρύβεται πίσω από το T-shirt που φοράει με τη Μελίνα Μερκούρη

Η Μελίνα Μερκούρη έγραψε ιστορία, τόσο στον κινηματογράφο και το θέατρο, όσο και στην πολιτική, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com. Ο εμβληματικός μετρ της μόδας, Jean Paul Gaultier, γνωστός για την μεγάλη αγάπη του για την Ελλάδα –την έχει επισκεφτεί πολλές φορές- ύστερα από πρόταση του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, σχεδίασε δυο συλλεκτικά items -τα έσοδά τους θα διατεθούν για τους σκοπούς του ιδρύματος.

Πηγή έμπνευσής του τα ενσταντανέ της από τους φωτογράφους Douglas Kirkland και Bill Yoscary, την εποχή όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε στο «Ποτέ την Κυριακή».

Η μαρινέρα και το T-shirt θα παρουσιαστούν αύριο στο Ίδρυμα Μελίνα Μερκούρη και θα πωλούνται από την επόμενη ημέρα τόσο στα πωλητήρια του ιδρύματος, όσο και στο e-shop του Μουσείου Μπενάκη, στη boutique Luisa σε Αθήνα και Μύκονο. Όσον αφορά στις τιμές αυτές ανέρχονται στα 60 ευρώ για το T-shirt και τα 80 για τη μαρινέρα.

Ο Σάκης Ρουβάς θέλησε να στηρίξει το Ίδρυμα της Μελίνας Μερκούρη. Γι’ αυτό και ανέβασε δυο φωτογραφίες στα social media του, ευαισθητοποιώντας τους followers του, φορώντας τόσο τη μαρινέρα, όσο και το T-shirt.

sakis rouvas mplouza melina merkouri

Τα ενσταντανέ του μάλιστα τα συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Μπορούμε να στηρίξουμε το όραμα της σπουδαίας #MelinaMercouri. Η Μελίνα Μερκούρη αποτελεί έμπνευση για όλους μας! #MelinaMercouri #greeklegend #jpgformelina #limitededition #proudtobegreek».

Διαβάστε ακόμα:

21 χρόνια από το θάνατο της Μελίνας Μερκούρη: Η δικιά μας Μελίνα, μέσα από 10 ιστορικές ατάκες της

Λεωφόρος «Μελίνα Μερκούρη» στο Βέλγιο

Μελίνα Μερκούρη: Οι άγνωστες πτυχές της μέσα από τα μάτια του Πέτρου Κωστόπουλου

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα